Humprecht Chateau

1

Gambar download gratis kanggo nggunakake gratis.

Apa aku nulungi kowe? Nyumbang kanggo kopi.

Download gambar

Humprecht Chateau

Humprecht minangka chateau ing distrik Jičín kanthi tata letak bangunan elliptical sing khas, dibangun ing taun 1666-1668. Dumunung ing PLa Bohemia Paradise, babagan 0,5 km ing sisih kulon Sobotka, ing wilayah kadastrike kanthi jeneng sing padha. Chateau Humprecht, katon lan menarik ing wangun, dumunung ing bukit Palanka cedhak Sobotka. Daya tarik paling gedhe saka kastil iku mesthi ana hall dhuwur 16 kanthi akustik unik lan multiplex 6-8.

Humprecht punika mburu lodge lan panas panggonan ana Humprecht Jan Czernin saka Chudenice, duta Imperial ing Venice. Konsep Carlo Lurago digawe ing gaya mannerism, karo unsur pungkasan Renaissance lan awal Baroque, mbokmenawa minangka Paraphrase saka Galata Tower Konstantinopel. Pembangunan 1666-68 dipimpin déning Francesco Ceresola, sing uga ndandani manèh omah 1678 lan diangkat dadi siji. Nanging, dhasar-dhasar ditindih, supaya bangunan ékonomi ing lemah kudu dibongkar, lan yayasan-yayasan sing dikuatake nganggo blok sandstone. Golden Crescent iki diselehake ing ndhuwur 1829 tinimbang asli Slavonic Rusty salib ing basis saka gosip sing Herman Czernin dikunjara ing Turki.

Sawise Cernin palace tuku ing 1738 kulawarga Netolice (Václav Kasimir Netolický saka Eisenberg), nanging alon ambruk menyang disrepair. Ing taun 1937-39 direkonstruksi. Sajrone Perang Donya II, Jerman nganggep minangka pengamat udara bisa. Ing 70. taun 20. abad, chateau iki rampung dibenakake.

Humprecht Chateau

Lodge lodge karo rencana eliptik ditempelake ing bukit basalt ing kutha. Ndhuwur gendheng kapisan dipanggonke lantern elips (kurang menara cilik elips) terminates ing gendheng conical nuding, ing kang papat tumpukan sing disusun lan kang mungkasi dening Crescent a. Ing sisih ndhuwur lantai ngisor ana kubah kayu sing ana ing crampon watu. Ing kamar kraton 27, tengah bangunan ditemokake nembelas meter dhuwur bale pesta elips karo Akustik banget, kang asring sarwa dumadi konser lan Pernikahan. Ing langit-langit wis dicet tandha Černínů saka R. Beneš ing ngisor secco lukisan al saka R.Wiesner related kanggo urip Humprecht. Ing kamar ing construction ing ellipsis sak bale akustik dumunung pameran kraton, lan kamar ing lantai liyane lan pameran Museum tuladha Sobotky- Mánesův Batalyon saka National Guard saka 1848.. Sing disebut-sebut "Mousehole" bisa menek menara kanthi becik tampilan saka wilayah lokal kabeh. Parkir kira-kira 300 meter ing pemakaman. Ing pinggir dalan tembok kuburan ana pemandangan sing ayu ning kutha. Ing pojok taman alas ana kolam renang karo pondokan.

Lapangan rusa ing saubengé chateau, banjur diowahi dadi pheasant.

nuduhake
Mangga ngenteni ...

nulis komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Informasi sing wajib dicenthang *