Saka Bystré kanggo Rybnice lan Loukova

0

Gambar download gratis kanggo nggunakake gratis.

Apa aku nulungi kowe? Nyumbang kanggo kopi.

Download gambar

Tampilan mangsa Bystro, Rybnice lan Loukov 26.01.2018 ing wayah sore.

Desa Haje nad Jizerou dumunung ing Semily District ing wilayah Liberec, ing tengah link antarane kutha-kutha Semily lan Jilemnice, ing pinggiring Kali Jizera (Grove ing bank kiwa, sisih liyane ing sisih tengen).

pedunung 682 manggon kene. Sadurungé, 1. 3. 2001, désa iki terusan kacarita 637 pedunung, 302 ing desa Lower Sytová, 154 ing blumbang ing desa Loukov 125 lan 67 ing desa Haje nad Jizerou. Saiki, ing desa total dikuwasani permanen omahé 188 127 lan liburan pondokan.

Disebutake pisanan disebutake desa kasebut saka 1636.

Ing sasi kepungkur, desa kasebut diarani liyane bagean Pond.

Desa kasebut dumunung ing dalan nomer 292 antara Semily lan Jilemnice. Saliyane garis lokal ing Háje, sawetara bus jarak dawa mandheg.

Ing njaba desa, ing Horní Sytová, cedhak desa Dolní Sytová ing pojok wétan saka Háje, ana kendharaan ing dalan regional Martinice buta Gunung - Rokytnice.

Wiwit 1960 ana perpustakaan rakyat lokal ing desa iki. Ana Podhoran, TJ Sokol Dolni Sytova lan asosiasi cilik kayata beekeepers, union wanita, pemburu, salib abang.

Ana siji sekolah ing desa iki, yaiku sekolah dasar Krakonošova lan Loukova. Sekolah kasebut diadegaké ing 1775, wiwit diajokake ing Pabrik Loukov. Sekolah kasebut beroperasi ing gedung 1889 lawas, gedung 1993 anyar lan gedung olahraga. Ing 1993, sekolah utami digabung karo taman kanak-kanak.

Ing 1875 anak 160 dirawuhi sekolah saka desa Rybnice, Loukov, Swift lan Haje nad Jizerou. Saiki taun 9 7 SD operasi ing kelas (gelar loro pasangan sing disambungake menyang kelas umum), dirawuhi dening bab 100 anak rawuh TK watara anak 20. sekolah serves kabèh masyarakat, nanging uga kanggo desa tetanggan Bystrá nad Jizerou lan akeh siswa mangkat saka panggonan adoh.

Ing Loukov ana paroki Katolik Roma ing Gereja St. Stanislav.

Ana telung kamar pemadam volunteer ing desa: SDH Dolní Sytová, SDH Rybnice lan SDH Loukov.

Brigade Fire ing Rybnice, uga kanggo pamukiman Loukov lan Haje, didegaké ing taun 1892. Koir ngetik Departemen Fire County ing Semily. 15. 1900 njupuk Panggonan ing Rybnice-Louka ing 12. brigade geni kabupaten. Brigade kebakaran anyar dibangun ing 1904, lan 1912 dibeli nganggo jarum suntik sing dioperasi tangan 4 tangan, sing dilakoni nganti 1947.

Brigade kebakaran Loukov didegaké ing 1912.

Ing taun 1920-1938 ing Ponds geni Brigade melu ing construction saka monumèn kanggo tiba, dibangun ing firehouse anyar lan tank geni near Janata. Taun 1929 jemaah iki diatur ing blumbang Congress kabupaten.

Ing 1947, jarum PS 8 pisanan dituku saka Stratílek. 1970 tuku GAZ 69. Ing 1991, jarum jarum PS 12 dibeli, kalebu sasis sing dijamin.

Tank tangki anyar dibangun ing 1953. Ing taun 1963 lan 1978, tambahan tambahan kanggo aktivitas budaya dibangun kanggo senjata api. Ing taun 1985-1986, sawijining tentara geni anyar lan garasi dibangun.

Ing 1960, paduan suara iki nyusun tim kompetisi pisanan.

koor dikembangaké lan ngembangaken kegiatan budaya sugih. Uga berpartisipasi ing beautification desa, kayata konstruksi dalan aspal menyang blumbang, pangopènan dalan lan umum spasi, construction anggar kuburan, ndandani patung ing desa, construction saka bis nunggu kamar lan nginstall bandhulan, bantuan karo construction lan pangopènan sumber banyu kotamadya ing taun 1973-1978 etc. .

Cedhak desa lan pemukiman
Benešov u Semil ing sisih kulon
Bystra nad Jizerou ing sisih kidul
Peřimov lan Víchová nad Jizerou ing sisih wétan
Roprachtice liwati gunung ing sisih lor

Loukov minangka pemukiman, bagéan saka desa Háje nad Jizerou ing distrik Semily. Iku kira-kira 1 km barat laut Hájů nad Jizerou. Ana dalan II / 292. Ana alamat 63 sing didaftar. Pedunung 136 manggon ing kene kanthi permanen.

Ana paroki Katolik Roma ing gereja St Stanislav of Krakow, ana kuburan. Ana uga papan panguwasa kotamadya Hájů nad Jizerou (ing tlatah sekolah dhasar).

Ing pemukiman iki uga minangka brigade geni (ana rong SDH liyane ing Rybnice lan Dolní Sytová), sing digawe ing 1912 dening Choir Pilsen.

Loukov dumunung ing area kadher saka 5,231556 km2 Pond.

pandelengan
Gereja St. Stanislav
Cemetery Chapel with Ar. kuburan, salib, lan nisan
Sekolah dasar lan garis kemiskinan No. 35
Patung St. Jana Nepomucký
Kapel ing sadhuwuring gereja St. Stanislava, antarane obyek 32 lan 15
Gedung Negara Harcub (No. 9)

Rybnice minangka pemukiman, minangka bagéan saka desa Háje nad Jizerou ing distrik Semily. Babagan 2 km ing sisih kulon Hájů nad Jizerou. Ana dalan II / 292. Ana alamat 80 sing didaftar. Pedunung 146 manggon ing kene kanthi permanen.

Ing pemukiman uga ana brigade geni volunteer, didegaké ing 1892 (ana rong SDH liyane ing Dolní Sytová lan Loukov).

Pond uga jeneng kadhaptar wilayah 5,231556 km2. Ing wilayah cadastral Rybnice dumunung Loukov.

Desa Benešov u Semil dumunung ing distrik Semily, Liberec Region. Pedunung 873 manggon ing kene.

Desa kasebut didegaké minangka desa tali alas ing paruh kapindho 13. abad Beneš saka Vartemberk. Disebutake sepisanan sing ditulis ing desa kasebut yaiku saka 1411, nalika desa kasebut kagungan wewengkon Semil.

Tradisi panjang SDH, wilayah ing Podolí, lapangan olahraga, lapangan tenis.

pandelengan
Patung Guru Jan Hus saka 1901 ing tengah desa, cedhak pemakaman
Stone Cross from 1788
Jembatan kayu sing dilingkungi liwat Jizeru
Loro ceruk niche saka 19. abad
Negara omah No. 105
Pub ora ana 24
Negara omah 4, 25, 73, 107, 115

Lokasi mineralogi
Kotamadya antarane Camping mineral pinunjul ing Ceko Paradise Geopark. rocks lokal andesites basaltic utawa melaphyres aliran lahar ngisor, mbentuk awak plate ing Vrchlabí endapan Tatanan saka periode Permian. Ing hollows, clefts lan almonds melaphyres dumunung amphibole, aragonite lan delessit, banjur ana ana dolomite, hematite, onyx, agate, onyx, kalsit, kecubung lan phillipsite.

nuduhake
Mangga ngenteni ...

nulis komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Informasi sing wajib dicenthang *