High ndhuwur Jizerou

Foto download gratis ing resolusi ngisor lan tandha banyu gratis.

Sampeyan uga bisa nemokake foto ing Peta Google.

Download

Vysoké nad Jizerou (Jerman Hochstadt an der Iser) kuwi sawijining kutha ing Liberec Region, salah sawijining kutha paling dhuwur ing Republik Ceko. Urip ing kene kira-kira penduduk 1 300. Kutha-kutha kasebut uga kalebu désa Helkovice, Horní Tříč, Sklenařice lan Stará Ves.

Dhuwur kasebut kasebut pisanan ing sumber tulis sing apik, kayata Wyssoka ing 1352, minangka Alta ciuitas (bisa diterjemahake nganggo jender wadon saka judhul kutha sing dipigunakaké ing basa Latin kira-kira minangka High City). nganti 4. Agustus 1354. Pamilik sing paling misuwur yaiku Pangeran Waldstein.

Ing awal taun, 2012 urip ing kene, nalika limang taun sadurungé iku 1302.

nuduhake
Mangga ngenteni ...

nulis komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Informasi sing wajib dicenthang *