Sarang lebah ing musim gugur Pagunungan Giant

Foto download gratis ing resolusi ngisor lan tandha banyu gratis.

Sampeyan uga bisa nemokake foto ing Peta Google.

Download

A beehive minangka habitat buatan manungsa kanggo siji breeding koloni.

Iku angel banget kanggo ngrancang desain hive sing becik. Sampeyan perlu nemokake kompromi antarane kabutuhan urip ing lebah lan operasi sing gampang nalika intervensi beekeeping. Kerumitan tugas iki nyebabake pirang-pirang jinis sarang lebah nalika panen beekeeper wis nemokake solusi sing paling apik sajrone umur.

Paling akeh ing donya iki yaiku Hektar Langstroth sing dirancang lan kasil dites ing tengah 19. abad beekeeper Lorenzo Langstroth.

nuduhake
Mangga ngenteni ...

nulis komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Informasi sing wajib dicenthang *