Free situs web Submission

Custom Alias

Yen sampeyan perlu alias adat, sampeyan bisa ngetik ing ngisor iki.

Kadaluwarsa Link

Atur tanggal kadalu warso kanggo mateni URL sawise tanggal iki.

sandi Jaga

Kanthi nambahake tembung sandhi, sampeyan bisa matesi akses kasebut.

Description

Iki bisa digunakake kanggo Ngenali URL ing akun.


geotargeting Tambah lokasi

Yen sampeyan duwe kaca beda kanggo Negara beda Banjur sing bisa kanggo pangalihan kedhaftar kanggo kaca sing nganggo URL padha. Mung milih negara lan ketik URL.


Targeting Piranti Tambah piranti liyane

Yen sampeyan duwe kaca sing beda kanggo piranti sing beda-beda (kayata seluler, tablet, etc), sampeyan bisa ngarahake pangguna menyang kaca nggunakake URL cendhak sing padha. Mung pilih piranti lan ketik URL.

Siji pranala singkat, kemungkinan tanpa wates.

Link singkat minangka alat marketing sing kuat nalika sampeyan nggunakake kanthi teliti. Iku ora mung link nanging medium antarane customer lan tujuan. Link cendhak ngidini sampeyan ngumpulake data sing akeh babagan pelanggan lan tindak tanduke.

Target. Re-target.

Target pelanggan kanggo nambah jangkauan lan pangalihan menyang kaca sing cocog. Nambah piksel kanggo nampilake iklan kasebut ing kampanye iklan media sosial kanggo dijupuk.

Ngukur. Ngoptimalake.

Nuduhake pranala menyang jaringan lan ngukur data kanggo ngoptimalake kinerja kampanye marketing. Tekan pamirsa sing cocog karo kabutuhan.

Tekan & ningkatake dodolan. Sampurna kanggo dodolan & marketing

Pangerten pangguna lan pelanggan bakal mbantu ningkatake konversi sampeyan. Sistem kita ngijini sampeyan kanggo trek kabeh. Apa jumlah klik, negara utawa referrer, data ana kanggo nganalisa.

Gawe akun

Mulai gratis, ningkatake mengko - Ora ana kertu kredit.

Target sing mlebu. Alat sing kuat

Prodhuk kita mbisakake para pangguna target supaya luwih ngerti perilaku lan nyedhiyakake pengalaman sing luwih apik liwat penargetan pinter. Kita nyedhiyani sampeyan karo akeh alat sing kuat kanggo nggayuh luwih apik.


Alat sing kuat

Link Controls

Kontrol Privasi

Manajemen Link

Dashboard kuat

Fitur Premium

Statistik

Ngontrol saben lan kabeh. Kontrol lengkap ing pranala sampeyan

Kanthi anggota premium kita, sampeyan bakal duwe kontrol lengkap liwat pranala. Iki tegese sampeyan bisa ngganti tujuan kapan wae sampeyan pengin. Nambah, ngganti utawa mbusak saringan apa wae, kapan wae.

Ngarahake pelanggan

Pelanggan Target

Target kedhaftar adhedhasar lokasi lan piranti lan pangalihan menyang kaca khusus kanggo nambah konversi.

Custom Landing Page

Nggawe kaca kebangkrutan adat kanggo ningkataké produk utawa layanan sampeyan ing ngarep lan enggo bareng pangguna ing kampanye marketing.

Overlays

Gunakake tool overlay kita kanggo nampilake kabar sing ora nyenengake ing situs web target. Cara sampurna kanggo ngirim pesen menyang pelanggan utawa mbukak kampanye promosi.


Pelacakan Event

Nambah piksel khusus saka panyedhiya kayata Facebook lan acara trek nalika lagi kedadeyan.

Premium Aliases

Minangka keanggotaan premium, sampeyan bakal bisa milih alias premium kanggo tautan saka dhaptar akun alias.

API sing kuat

Gunakake API kuat kita kanggo mbangun aplikasi khusus utawa ngluwihi aplikasi sampeyan dhewe kanthi alat sing kuat.

Miwiti kanthi gratis


URL Public Latest

favicon Cross Country ENDURO XC Loukov 2018 - YouTube

Jako každý rok se uskutečnil Cross Country v Loukově u Semil. Již tradičně v sobotu závod dvojic a v neděli závod jednotlivců. Trať je po ...

https://petrpikora.com/url/Iu6HL Copy & Bullet; minggu 2 ago
28 klik

favicon Cara Nggawe 220V Generator Dynamo - YouTube

Carane nggawe 220V Generator + Matur nuwun kanggo nonton! + Kirimana kanggo ndeleng video paling anyar. + Good luck !!!!

https://petrpikora.com/url/DW9xC Copy & Bullet; minggu 3 ago
122 klik

favicon Tenaga listrik gratis listrik dc 220v A ...

DIY Gratis Energi Tenaga Listrik Nggunakake Motor Generator - Jeksa Agung bisa ngetokake Èlmu gampang banget Kabeh kita ngarep-arep sampeyan & # xNUMX; & # 39;

https://petrpikora.com/url/Cpxo5 Copy & Bullet; minggu 3 ago
138 klik

favicon Kastil Valdstejn - YouTube

Valdstein (Waldstein) minangka reruntuhan ing distrik Semily cedhak Turnov, ing wilayah Bohemian Paradise. Kastil pribumi saka raja-raja Valdštejn asal saka ...

https://petrpikora.com/url/P4Dx5 Copy & Bullet; minggu 3 ago
77 klik

favicon ZOO Dvur Kralove - YouTube

Zoo Dvůr Králové

https://petrpikora.com/url/OMvYw Copy & Bullet; minggu 3 ago
78 klik

favicon Drone Mavic PRO & amp; DJI Goggles Crash - YouT ...

Drone Mavic PRO & amp; DJI Goggles Crash, ora tansah apik .... - :)

https://petrpikora.com/url/f1hPM Copy & Bullet; minggu 3 ago
72 klik

favicon Lokomotif uap 310.0134 dadi metu saka stasiun ...

Video klip lan audio sing ana ing lokomotif uap 310.0134 sing metu saka stasiun Horní Sytová .... The Club of Friends of the Railways Ceko Paradise ...

https://petrpikora.com/url/gqDOi Copy & Bullet; minggu 3 ago
94 klik

Miwiti kampanye marketing saiki lan entuk pelanggan sampeyan kanthi efisien.

Daftar saiki

Marketing karo kapercayan.

Nggawe daya

231 Links

Bantu

8552 klik

Dipercaya dening

7 pelanggan