Situs web Knowledge Base

Custom Alias

Yen sampeyan perlu alias adat, sampeyan bisa ngetik ing ngisor iki.

Kadaluwarsa Link

Atur tanggal kadalu warso kanggo mateni URL sawise tanggal iki.

sandi Jaga

Kanthi nambahake tembung sandhi, sampeyan bisa matesi akses kasebut.

Description

Iki bisa digunakake kanggo Ngenali URL ing akun.


geotargeting Tambah lokasi

Yen sampeyan duwe kaca beda kanggo Negara beda Banjur sing bisa kanggo pangalihan kedhaftar kanggo kaca sing nganggo URL padha. Mung milih negara lan ketik URL.


Targeting Piranti Tambah piranti liyane

Yen sampeyan duwe kaca sing beda kanggo piranti sing beda-beda (kayata seluler, tablet, etc), sampeyan bisa ngarahake pangguna menyang kaca nggunakake URL cendhak sing padha. Mung pilih piranti lan ketik URL.

Siji pranala singkat, kemungkinan tanpa wates.

Link singkat minangka alat marketing sing kuat nalika sampeyan nggunakake kanthi teliti. Iku ora mung link nanging medium antarane customer lan tujuan. Link cendhak ngidini sampeyan ngumpulake data sing akeh babagan pelanggan lan tindak tanduke.

Target. Re-target.

Target pelanggan kanggo nambah jangkauan lan pangalihan menyang kaca sing cocog. Nambah piksel kanggo nampilake iklan kasebut ing kampanye iklan media sosial kanggo dijupuk.

Ngukur. Ngoptimalake.

Nuduhake pranala menyang jaringan lan ngukur data kanggo ngoptimalake kinerja kampanye marketing. Tekan pamirsa sing cocog karo kabutuhan.

Tekan & ningkatake dodolan. Sampurna kanggo dodolan & marketing

Pangerten pangguna lan pelanggan bakal mbantu ningkatake konversi sampeyan. Sistem kita ngijini sampeyan kanggo trek kabeh. Apa jumlah klik, negara utawa referrer, data ana kanggo nganalisa.

Gawe akun

Mulai gratis, ningkatake mengko - Ora ana kertu kredit.

Target sing mlebu. Alat sing kuat

Prodhuk kita mbisakake para pangguna target supaya luwih ngerti perilaku lan nyedhiyakake pengalaman sing luwih apik liwat penargetan pinter. Kita nyedhiyani sampeyan karo akeh alat sing kuat kanggo nggayuh luwih apik.


Alat sing kuat

Link Controls

Kontrol Privasi

Manajemen Link

Dashboard kuat

Fitur Premium

Statistik

Ngontrol saben lan kabeh. Kontrol lengkap ing pranala sampeyan

Kanthi anggota premium kita, sampeyan bakal duwe kontrol lengkap liwat pranala. Iki tegese sampeyan bisa ngganti tujuan kapan wae sampeyan pengin. Nambah, ngganti utawa mbusak saringan apa wae, kapan wae.

Ngarahake pelanggan

Pelanggan Target

Target kedhaftar adhedhasar lokasi lan piranti lan pangalihan menyang kaca khusus kanggo nambah konversi.

Custom Landing Page

Nggawe kaca kebangkrutan adat kanggo ningkataké produk utawa layanan sampeyan ing ngarep lan enggo bareng pangguna ing kampanye marketing.

Overlays

Gunakake tool overlay kita kanggo nampilake kabar sing ora nyenengake ing situs web target. Cara sampurna kanggo ngirim pesen menyang pelanggan utawa mbukak kampanye promosi.


Pelacakan Event

Nambah piksel khusus saka panyedhiya kayata Facebook lan acara trek nalika lagi kedadeyan.

Premium Aliases

Minangka keanggotaan premium, sampeyan bakal bisa milih alias premium kanggo tautan saka dhaptar akun alias.

API sing kuat

Gunakake API kuat kita kanggo mbangun aplikasi khusus utawa ngluwihi aplikasi sampeyan dhewe kanthi alat sing kuat.

Miwiti kanthi gratis


URL Public Latest

favicon Energi bebas 100%, Tenaga bebas diri energi ...

Energi Gratis 100%, Mesin Tanggung Jawab energi gratis, proyek sekolah IPA kanggo 2018 Related Videos 1. Cara nggawe motor DC ing ngarep, moto listrik buatan ...

27 klik

favicon Mesin energi gratis, Magnet motor generator, Sel ...

Mesin energi gratis, Magnet motor generator, Mesin mlaku Related Videos 1. Carane nggawe motor DC ing omah, motor listrik buatan gampang https: // sampeyan ...

32 klik
;

Miwiti kampanye marketing saiki lan entuk pelanggan sampeyan kanthi efisien.

Daftar saiki

Marketing karo kapercayan.

Nggawe daya

278 Links

Bantu

23472 klik

Dipercaya dening

2 pelanggan