Giant, buta Gunung, Ceko Paradise
wreckage

wreckage

  • Újezd ​​pod Troskami Maca liyane>

    Újezd ​​pod Troskami

    Újezd ​​pod Troskami dumunung ing sisih lor-kulon distrik Jicin, jejer menyang distrik Semily, ing dalan I / 35. Desa kasebut dumunung ing sangisore Bèntèng Trosky sing misuwur, sing dumunung ing pinggir pesisir lan minangka landmark cedhak Bohemia Paradise, sing misuwur ing turis. Gereja kuwi sawijining bangunan khas kanggo desa kasebut. Yohanes Pembaptis saka 1874. Laporan tertulis pisanan ing [...]

  • Bèntèng Trosky Maca liyane>

    Bèntèng Trosky

    Reruntuhan Kastil Trosky dumunung ing sisih ndhuwur gunung jeneng sing padha (488 m above sea level), ing desa Troskovice ing distrik Semily Liberec. Iki diduweni dening negara (diatur dening National Heritage Institute) lan bisa diakses dening masyarakat. Lebu minangka simbol saka Bohemian Paradise lan salah sijine kastil sing paling kerep dibukak ing Republik Ceko. Reruntuhan Kastil Trosky dumunung ing sisih ndhuwur jeneng sing padha [...]

  • Sunset & Phantom 4 Maca liyane>

    Sunset & Phantom 4

    Castle kiamat dumunung ing ndhuwur gunung padha (488 m) ing desa Troskovice Semily District ing Liberec Region. Iki diduweni dening negara (diwènèhaké déning Institut Monumen Nasional) lan bisa diakses masarakat. Lebu minangka simbol saka Bohemian Paradise lan salah sijine kastil sing paling kerep dibukak ing Republik Ceko. Ing sisih ndhuwur gunung dumunung ing area sing dilindhungi [...]

  • Castle ngrusak Trosky Maca liyane>

    Castle ngrusak Trosky

    Reruntuhan Istana Trosky meh ngenteni lan pemandangan Menara Baba lan Panna 11.07.2016 menyang sakubengé. Reruntuhan Kastil Trosky dumunung ing sisih ndhuwur gunung jeneng sing padha (488 m above sea level), ing desa Troskovice ing distrik Semily Liberecký Region. Iki diduweni dening negara (diwènèhaké déning Institut Monumen Nasional) lan bisa diakses masarakat. Lebu minangka simbol saka Ceko [...]

  • Czech Paradise lan Trosky Maca liyane>

    Czech Paradise lan Trosky

    Castle kiamat dumunung ing ndhuwur gunung padha (488 m) ing desa Troskovice Semily District ing Liberec Region. Iki diduweni dening negara (diwènèhaké déning Institut Monumen Nasional) lan bisa diakses masarakat. Lebu minangka simbol saka Bohemian Paradise lan salah sijine kastil sing paling kerep dibukak ing Republik Ceko. Ing sisih ndhuwur gunung dumunung ing area sing dilindhungi [...]

  • Sunset Debris Bohemian Paradise & Phantom 4 Maca liyane>

    Sunset Debris Bohemian Paradise & Phantom 4

    Sunset Debris Bohemian Paradise & Phantom 4. Czech Paradise (Jerman Böhmisches Paradies) iku jeneng kanggo wilayah ing Pojizeří tengah kang nduwèni konsentrasi dhuwur saka monumen alam lan sajarah. Jeneng Bohemian Paradise wiwitane diarani wilayah Litomerice (saiki disebut Taman Bohemia), diarani populasi Jerman. Definisi saiki digawe ing 2. setengah saka 19. abad. Minangka penulisé [...]

  • Pískovna, Ceko Paradise, Trosky, Prachov Rocks Maca liyane>

    Pískovna, Ceko Paradise, Trosky, Prachov Rocks

    Tampilan gedhe saka lapangan, meadows lan menara sandstone saka kutha rocky Apolena ing reruntuhan reruntuhan Dew saka Saben wisata sadurunge 70 dikonfirmasi manawa dheweke dumunung ing jantung Bohemian Paradise. Wiwit wekdal punika, sawetawis bagéyan ageng bagéyan sawah sampun ditelan déning raksasa raksasa kothak wedhi gunting lan tampilan Trosky sampun nutupi struktur ingkang ageng ing [...]

Bali menyang Top