Giant, buta Gunung, Ceko Paradise
video

video

  • Pinnacle Studio Ultimate 21 Maca liyane>

    Pinnacle Studio Ultimate 21

    Pinnacle Studio minangka program pangembang video sing wiwitané dikembangaké déning Pinnacle Systems minangka pasangan tingkat konsumen kanggo software mantan profesional tingkat Pinnacle, Liquid Edition. Iki ditampa dening Avid lan mengko Corel ing Juli 2012. Pinnacle Studio ngidini kedhaftar kanggo ngisi konten video ing format CD Video, DVD-Video, AVCHD utawa Blu-ray, nambah menu tambahan lan ngobong menyang disk. Pinnacle Systems nawakake program sales affiliate kanggo produk Pinnacle Studio Product. Ing [...]

Bali menyang Top