Giant, buta Gunung, Ceko Paradise
ski

ski

  • Rezek Gunung & Autumn lan sunrise Maca liyane>

    Rezek Gunung & Autumn lan sunrise

    Sunrise ing Pagunungan Krkonoše ing Rezka. Rezek (Pagunungan Giants) - jeneng lokal ing Pagunungan Krkonoše, sawijining pemukiman cocok kanggo kutha Jablonec nad Jizerou. Pagunungan Giants (Jerman Riesengebirge, Polandia Karkonosze) yaiku gunggung geomorfologi lan gunung paling dhuwur ing Ceko lan Tanah Tinggi. Kutha iki dumunung ing Bohemia lor-wétan (sisih kulon dumunung ing tlatah Liberec, ing sisih wétan Královéhradecký) lan ing sisih kidul wétan Silesia. Gunung paling dhuwur ing Pagunungan Giant yaiku Sněžka [...]

Bali menyang Top