Giant, buta Gunung, Ceko Paradise
phantom

phantom

  • DJI Phantom 4 Maca liyane>

    DJI Phantom 4

    Smart mbengung - 4K kamera stabil 3-sumbu Lightbridge, sawetara munggah 5km, stamina kurang 28min max Speed ​​20 / bobot 1380g, GPS, microSD (max.64GB) pigura Magnesium, sensor tabrakan, lan fungsi TAPFLO ActiveTrack. . Magnesium construction quadcopter DJI Phantom 4 wis Magnesium dhasar, kang mundhak rigidity lan minimalake geter lan bobot saka piranti dhewe. Papat mesin ngidini stabil [...]

  • Jablonec nad Jizerou Maca liyane>

    Jablonec nad Jizerou

    Kutha Jablonec nad Jizerou dumunung ing distrik Semily ing wilayah Liberec. Iku urip watara 1 700. Wiwit Jablonec nad Nisou (sadurungé disebut Jablonec nad Jizerou), jeneng Jablonec utawa Jablonec uga dipigunakaké. Jeneng Jablonec nad Jizerou digunakake dening kotamadya iki wiwit 1916. 1492 wis ing [...]

  • Rokytnice nad Jizerou saka dhuwur foto Maca liyane>

    Rokytnice nad Jizerou saka dhuwur foto

    Rokytnice nad Jizerou (Landhotel ing Jerman) iku sawijining kutha lan Resor gunung ing gunung kulon. Dumunung ing wilayah Liberec, distrik Semily, ing lembah Huťský stream elongated antarane gunung massifs Guard (782 m) Sétan kang Mountain (1022 m) lan Lysa hora (1344 m) lan bebarengan ing kiwa (wétan) pinggiran kali Jizera. Iku urip watara 2 700. [...]

  • Krkonoše saka dhuwur foto Maca liyane>

    Krkonoše saka dhuwur foto

    Luwih akeh kabèh gunung kalebu Buta wis saiki ing jaman diterangake minangka Sudetenland, kang mbokmenawa jeneng asal Celtic (paling umum minangka Celeng gunung) utawa asal Balkan (minangka Kambing Mountain). Ptolemy (bab 85-165) digunakake kanggo dina Sudetenland jeneng Sudetayle (ing Ore Gunung) lan Askiburgion (utamané Gunung, cedhak kutha Askiburgium vandalisme, mbok menawa [...]

  • DJI Mavic Kanggo 4K Video Test Maca liyane>

    DJI Mavic Kanggo 4K Video Test

    DJI Mavic Pro mbengung cilik, nanging kuat, thanks kanggo kang langit dadi kanvas kanggo kreatifitas, gampang lan tanpa kuwatir, lan mbantu sampeyan nggawe saben wayahe torsi online. Penyimpenan kompak tansah teknologi dhuwur-dhuwur sing ndadekake Mavic Pro dadi kamera sing paling canggih DJI nganti saiki. 24 intine komputasi kuat, sistem transmisi rampung kanthi jangkauan nganti 7 km, [...]

  • Saka Bystré kanggo Rybnice lan Loukova Maca liyane>

    Saka Bystré kanggo Rybnice lan Loukova

    Winter tampilan saka padhang, Rybnice lan Loukov 26.01.2018 afternoon. Desa Haje nad Jizerou dumunung ing Semily District ing wilayah Liberec, ing tengah link antarane kutha-kutha Semily lan Jilemnice, ing pinggiring Kali Jizera (Grove ing bank kiwa, sisih liyane ing sisih tengen). Pedunung 682 manggon ing kene. Sadurunge, kanggo 1. 3. 2001, desa iki permanen [...]

  • Lookout tower near Vysoká nad Jizerou pine Maca liyane>

    Lookout tower near Vysoká nad Jizerou pine

    Ing jaga pine dhuwur ndhuwur Jizerou 21.01.2018 arang-arang afternoon iki ..... Wisata menara, resembling menara njaga karo gallery kayu, dibangun ing taun 2008 kanggo 2009 ing kagungan, Mr. Francis Hubař. Menara jaga stands ing situs kanthi views ekstensif kanggo desa Roprachtice Semilsko lan ing panggonan sapisan ngadeg ing triangulasi menara. Ing [...]

  • Roudnice ing Pagunungan Giant, Křižlice, Jestřabí, Rezek Maca liyane>

    Roudnice ing Pagunungan Giant, Křižlice, Jestřabí, Rezek

    Montage nembak saka Roudnice ing buta Křížlice, Hawks lan sakcedhake. Gunung buta (Riesengebirge ing Jerman, Polandia Karkonosze) sing unit geomorphological lan gunung paling dhuwur ing Ceko lan dhuwur Ceko. Kutha iki dumunung ing sisih lor-Bohemia (sisih kulon dumunung ing tlatah Liberec wetan Hradec Králové) lan kidul Polandia Silesia. Puncak sing paling dhuwur Sněžka buta (1603 m). Miturut gosip njaga Buta roh legendaris Krakonoš. Iki minangka salah sawijining gunung paling populer ing Republik Ceko. Komplek gunung luwih akeh panutup dina Buta wis diterangake ing kuna [...]

  • Jembatan njero ruangan kayu, Bystrá nad Jizerou Maca liyane>

    Jembatan njero ruangan kayu, Bystrá nad Jizerou

    Jembatan njero ruangan kayu ing Bystré nad Jizerou ing musim semi 2016 sawetara sasi sadurunge rekonstruksi rampung, nalika jembatan kabèh diunggah lan dipindhah menyang sisih Jizera. Iki minangka salah sawijining kreteg ing pinggir dalan sing isih urip. Iki dirancang minangka jembatan tipe menara. Ing salah sawijining blok saka pilar watu kasebut diukir taun 1888, yaiku [...]

  • Haje nad Jizerou, Loukov, Rybnice, Benesov u Semil Maca liyane>

    Haje nad Jizerou, Loukov, Rybnice, Benesov u Semil

    Desa Haje nad Jizerou dumunung ing Semily District ing wilayah Liberec, ing tengah link antarane kutha-kutha Semily lan Jilemnice, ing pinggiring Kali Jizera (Grove ing bank kiwa, sisih liyane ing sisih tengen). Pedunung 682 manggon ing kene. Sadurunge, kanggo 1. 3. 2001, désa iki terusan kacarita 637 pedunung, 302 ing desa Lower [...]

  • Sunset & Phantom 4 Maca liyane>

    Sunset & Phantom 4

    Castle kiamat dumunung ing ndhuwur gunung padha (488 m) ing desa Troskovice Semily District ing Liberec Region. Iki diduweni dening negara (diwènèhaké déning Institut Monumen Nasional) lan bisa diakses masarakat. Lebu minangka simbol saka Bohemian Paradise lan salah sijine kastil sing paling kerep dibukak ing Republik Ceko. Ing sisih ndhuwur gunung dumunung ing area sing dilindhungi [...]

  • Jablonec nad Jizerou saka Kamenka Maca liyane>

    Jablonec nad Jizerou saka Kamenka

    Kutha Jablonec nad Jizerou dumunung ing Semily District ing wilayah Liberec. Iku urip watara 1 700. Awit iku dumunung cedhak Jablonec nad Nisou (biyèné uga disebut Jerman Jablonec) kadhangkala dipigunakaké sebutan Ceko Jablonec utawa Jabloneček. Jeneng Jablonec nad Jizerou digunakake dening kotamadya iki wiwit 1916. 1492 wis ing [...]

  • Panorama buta, buta Gunung, Paseky nad Jizerou Maca liyane>

    Panorama buta, buta Gunung, Paseky nad Jizerou

    Paseky nad Jizerou kuwi sawijining desa ing Semily, ing region Liberec, ing Pagunungan Giant ing sisih kulon Pagunungan Jizera, ing sisih tengen Jizera Mine. Pedunung 252 manggon ing kene; sawetara pondokan lan bangunan liyane nglayani dina kanggo liburan. Ing sisih lor kotamadya belongs menyang Taman Nasional Krkonoše, sisih kidul kalebu pemukiman utama ing Pagunungan Lanskap Dilindungi Gunung Jizera. [...]

  • Panorama Rokytnice nad Jizerou Lysá hora Maca liyane>

    Panorama Rokytnice nad Jizerou Lysá hora

    Rokytnice nad Jizerou (Landhotel ing Jerman) iku sawijining kutha lan Resor gunung ing gunung kulon. Dumunung ing wilayah Liberec, distrik Semily, ing lembah Huťský stream elongated antarane gunung massifs Guard (782 m) Sétan kang Mountain (1022 m) lan Lysa hora (1344 m) lan bebarengan ing kiwa (wétan) pinggiran kali Jizera. Iku urip watara 2 700. [...]

  • Lookout Rock Constable ing Rokytnice nad Jizerou Maca liyane>

    Lookout Rock Constable ing Rokytnice nad Jizerou

    Pejabat ing Lookout Rock Rokytnice nad Jizerou, 778 m Guard Hill (kene disebut policeman) iku salah siji saka pengawal bukit, saka kang ing sasi wis dielingake desa tetanggan sadurunge mlebu saka mungsuh. geni iki pesen kita kudu saka gunung kanggo njaluk liwat Kozákov kanggo wilayah, ing tengah Bohemia. Lookout Rock policeman dumunung ing [...]

  • Vitkovice ing Gunung Buta Maca liyane>

    Vitkovice ing Gunung Buta

    Desa Vitkovice (Jerman Witkowitz) dumunung ing distrik Semily, Liberec region. Dumunung ing Pagunungan Giant sadawane jurang Jizerka. Kanggo 28. 8. 2006 didunungi dening 426. Disebutake pisanan disebutake desa kasebut saka 1606. Ing 1. setengah saka 17. Kaca dhasar sing kagawé saka kulawarga Preussler ana ing kono. Desa kasebut kasusun saka siji kadaster [...]

  • EMBA spol. s ro Paseky nad Jizerou Maca liyane>

    EMBA spol. s ro Paseky nad Jizerou

    EMBA al. s ro iku perusahaan Ceko ing tapel wates gunung Krkonose. Awal sajarah kertas tar ing Paseky nad Jizerou kanggo taun 1882, nalika ana Rösslerovými sedulur didegaké pabrik kanggo gawenan tangan produk karton packaging putih kanggo industri kaca ing wilayah Jablonec. Kanggo tataran sabanjure kabèh urip ditondoi dening expansion saka perusahaan [...]

  • Paseky nad Jizerou, Vilemov, Rokytnice nad Jizerou Maca liyane>

    Paseky nad Jizerou, Vilemov, Rokytnice nad Jizerou

    Paseky nad Jizerou kuwi sawijining desa ing Semily, ing region Liberec, ing Pagunungan Giant ing sisih kulon Pagunungan Jizera, ing sisih tengen Jizera Mine. Pedunung 252 manggon ing kene; sawetara pondokan lan bangunan liyane nglayani dina kanggo liburan. Sisih Lor saka kotamadya belongs menyang Taman Nasional Krkonoše, sisih kidul, kalebu pemukiman utama ing Wilayah Lanskap Dilindungi. [...]

Bali menyang Top