Giant, buta Gunung, Ceko Paradise
mbengung

mbengung

  • Roudnice in Krkonoše spring 2018 Maca liyane>

    Roudnice in Krkonoše spring 2018

    Shortening Februari saka Roudnice ing Pagunungan Giant. Roudnice minangka desa, minangka bagian saka desa Jestřabí ing Krkonoše ing distrik Semily. Babagan 2 km kidulé Jestřabí ing Pagunungan Krkonoše. Ana alamat 80 sing didaftar. Pedunung 47 manggon ing kene kanthi permanen. Roudnice dumunung ing wilayah cadastral Roudnice ing Pagunungan Krkonoše kanthi wilayah 2,19 km2. Roudnice dumunung ing mburi [...]

  • Pagunungan Giant 2018 Maca liyane>

    Pagunungan Giant 2018

    Rentang gunung sing luwih akeh, kalebu Krkonoše saiki, diterangake ing jaman kuna minangka Sudetenland, sing uga asal saka basa Celtic (sing paling umum diterjemahake minangka Pagunungan Bohemia) utawa asal Balkan (diterjemahake minangka Kozí hory). Klaudios Ptolemaios (umpamane, 85-165) wis nggunakake Sudetayle (saka Pagunungan Ore) lan Askiburgion (utamané Pagunungan Jeseníky, cedhak kutha Askiburg, [...]

  • Hruboskalsko saka dhuwur Maca liyane>

    Hruboskalsko saka dhuwur

    Hruboskalsko minangka cadangan alam sing dikenal kanggo 22. April 1998. 219,2 ha minangka salah sawijining kutha paling gedhe ing Bohemia Paradise Landscape Landscape Area. Alesan kanggo pangayoman kasebut minangka kutha rock ekstensif sing dilindhungi relik. kutha rock Hruboskalské kalebu atusan massifs rock lan menara kapisah, kang tekan dhuwur nganti 60 m. Amarga sandstone resistance kurang lan pancet [...]

  • Újezd ​​pod Troskami Maca liyane>

    Újezd ​​pod Troskami

    Újezd ​​pod Troskami dumunung ing sisih lor-kulon distrik Jicin, jejer menyang distrik Semily, ing dalan I / 35. Desa kasebut dumunung ing sangisore Bèntèng Trosky sing misuwur, sing dumunung ing pinggir pesisir lan minangka landmark cedhak Bohemia Paradise, sing misuwur ing turis. Gereja kuwi sawijining bangunan khas kanggo desa kasebut. Yohanes Pembaptis saka 1874. Laporan tertulis pisanan ing [...]

  • Benecko lookout tower Žalý photography Maca liyane>

    Benecko lookout tower Žalý photography

    desa Benecko Buta dumunung ing Jilemnická, ing sisih lor-wétan ing distrik Semily. Iku kasusun saka wolung bagean (Benecko Štěpanice Lower, Upper Štěpanice Mrklov, Rychlov, Štěpanická Lhota Zakoutí Zaly). Kira-kira ana pedunung 1 100. Benecke tengah pemukiman gravitasi saka wilayah wis dipindhah liwat wektu miturut aktivitas ekonomi berlaku. tengah sajarah Original pemukiman padha Štěpanice ndhuwur - [...]

  • Air Reservoir Les Království - Carp Rod & Praga V3S Maca liyane>

    Air Reservoir Les Království - Carp Rod & Praga V3S

    Kerajaan Alas iku sawijining reservoir bendungan ing Kali Elbe sing dibangun ing 1920. Dumunung ing Tešnov sepi ing wilayah cadastral Bílá Třimenšná, 4 km wiwitan saka Dvůr Králové nad Labem, ing lembah sing ngliwati Kocléřovský pèrèng. Ing bank kiwa dikubengi komplèks lèpèn karajan ing Karajaan, sisa lèpèn tapel wates lawas, lan [...]

  • Spring ing Pagunungan Giant, Rokytnice nad Jizerou, Buřany, Františkov Maca liyane>

    Spring ing Pagunungan Giant, Rokytnice nad Jizerou, Buřany, Františkov

    Pagunungan Giants (Jerman Riesengebirge, Polandia Karkonosze) yaiku gunggung geomorfologi lan gunung paling dhuwur ing Ceko lan Tanah Tinggi. Kutha iki dumunung ing Bohemia lor-wétan (sisih kulon dumunung ing tlatah Liberec, ing sisih wétan Královéhradecký) lan ing sisih kidul wétan Silesia. Gunung paling dhuwur ing Pagunungan Giant yaiku Sněžka (1603 m). Miturut gosip, Pagunungan Krkonoše njaga semangat Krakonos mitos. Iki minangka salah sawijining gunung paling populer ing Republik Ceko. [...]

  • Klub Golf Lapangan Golf Semily Maca liyane>

    Klub Golf Lapangan Golf Semily

    Klub Golf Golf Semily saka dhuwur 14.04.2018. Golf Semily dumunung ing Meander saka Jizera wiwit 1970. Lingkungan Semil yaiku sawijining kawasan ing lembah canyon jero saka Kali Jizera lan anak-anak kali kali Oleška, Jíloveckým lan Chuchelským creek, stonemasons lan Vošmenda. Romance Jizera lembah kali wis meningkat dening Rieger kang Trail, kang fitur wolung puluh prospek gallery [...]

  • Reservoir Reservoir Reservoir Maca liyane>

    Reservoir Reservoir Reservoir

    dam Sous punika dam rockfill ing kali Cerna Desna. Tumiba ing administrasi Kali Papan Elbe, perusahaan negara, adhedhasar ing Hradec Králové. Pabrik Jablonec nad Nisou ngoperasikake tanduran banyu. Tujuan saka karya banyu klempakan saka banyu kanggo mesthekake banyu mentahan kanggo sistem sumber banyu regional ing jumlah saben 320 l / s, kaenthengan banjir, sebagean [...]

  • Háje nad Jizerou saka dhuwur 11.04.2018 Maca liyane>

    Háje nad Jizerou saka dhuwur 11.04.2018

    Desa Haje nad Jizerou dumunung ing Semily District ing wilayah Liberec, ing tengah link antarane kutha-kutha Semily lan Jilemnice, ing pinggiring Kali Jizera (Grove ing bank kiwa, sisih liyane ing sisih tengen). Pedunung 682 manggon ing kene. Sadurunge, kanggo 1. 3. 2001, penduduk 637 wis dilapurake kanthi permanen ing desa kasebut, ing ngendi 302 ing desa Dolní Sytová, [...]

  • DJI Phantom 4 Maca liyane>

    DJI Phantom 4

    Smart mbengung - 4K kamera stabil 3-sumbu Lightbridge, sawetara munggah 5km, stamina kurang 28min max Speed ​​20 / bobot 1380g, GPS, microSD (max.64GB) pigura Magnesium, sensor tabrakan, lan fungsi TAPFLO ActiveTrack. . Magnesium construction quadcopter DJI Phantom 4 wis Magnesium dhasar, kang mundhak rigidity lan minimalake geter lan bobot saka piranti dhewe. Papat mesin ngidini stabil [...]

  • DJI Mavic Pro Maca liyane>

    DJI Mavic Pro

    Smart mbengung - kamera 4K 3osou stabil kanggo nggayuh 7km, 27min babagan toleransi, max Speed ​​65km / h, bobot 734g, GPS, microSD (max.64GB), fungsi deteksi alangan TAPFLO lan ActiveTrack.. Intelligent mbengung bisa supaya alangan lan mung ngawang. Sistem kalebu FlightAutonomy 5 kamera, GPS lan GLONASS, 2 sensor jarak ultrasonik, sensor keluwih lan komputerisasi 24-kinerja [...]

  • Paseky nad Jizerou saka ndhuwur Maca liyane>

    Paseky nad Jizerou saka ndhuwur

    Paseky nad Jizerou ndeleng saka dhuwur 06.04.2018. Paseky nad Jizerou kuwi sawijining desa ing Semily, ing region Liberec, ing Pagunungan Giant ing sisih kulon Pagunungan Jizera, ing sisih tengen Jizera Mine. Pedunung 252 manggon ing kene; sawetara pondokan lan bangunan liyane nglayani dina kanggo liburan. Sisih lor désa kasebut minangka Taman Nasional Krkonoše, sisih kidul [...]

  • Santai musik & Jizera beku Maca liyane>

    Santai musik & Jizera beku

    Jizera beku ing stream ing Dolní Sytová ditemoni musik santai. Dolni Sytova (Jerman Nieder-Sittau) minangka pamukiman minangka bagean lokal saka desa Háje nad Jizerou ing distrik Semily ing Liberecký Region. Babagan 1,5 km ing lor-wétan Hájů nad Jizerou, ing sisih tengen dalan Jizera, ing wilayah sing diduwèni mayoritas déning alas lan alas. Iki minangka dalan II / 292. Ana alamat 161 sing didaftar. Pedunung 288 manggon ing kene kanthi permanen. Disebutake pisanan disebutake desa kasebut saka 1323. Parsonage saka pemukiman iku kalebu Loukov (paroki Katolik Roma ing Gereja St. Stanislaus [...]

  • Bèntèng Nístějka saka ndhuwur, Februari 2018 Maca liyane>

    Bèntèng Nístějka saka ndhuwur, Februari 2018

    Nístějka minangka reruntuhan kastil ing dalan gedhé ing sadhuwuring padhatan Kali Jizera lan Farský potok lan ngelawan dalan I / 14, ing area kanthi jeneng sing padha. Diakses ing turisme wisata kuning saka Vysoké nad Jizerou. Penemuan keramik mbuktikake ngarsane manungsa sanajan ing 17. st. Diwatesi dadi menara sing melingkar, istana lan remitan benteng. Sisa saka kastil dilindhungi minangka [...]

Bali menyang Top