Giant, buta Gunung, Ceko Paradise
mavic pro

mavic pro

  • Roudnice in Krkonoše spring 2018 Maca liyane>

    Roudnice in Krkonoše spring 2018

    Shortening Februari saka Roudnice ing Pagunungan Giant. Roudnice minangka desa, minangka bagian saka desa Jestřabí ing Krkonoše ing distrik Semily. Babagan 2 km kidulé Jestřabí ing Pagunungan Krkonoše. Ana alamat 80 sing didaftar. Pedunung 47 manggon ing kene kanthi permanen. Roudnice dumunung ing wilayah cadastral Roudnice ing Pagunungan Krkonoše kanthi wilayah 2,19 km2. Roudnice dumunung ing mburi [...]

  • Hruboskalsko saka dhuwur Maca liyane>

    Hruboskalsko saka dhuwur

    Hruboskalsko minangka cadangan alam sing dikenal kanggo 22. April 1998. 219,2 ha minangka salah sawijining kutha paling gedhe ing Bohemia Paradise Landscape Landscape Area. Alesan kanggo pangayoman kasebut minangka kutha rock ekstensif sing dilindhungi relik. kutha rock Hruboskalské kalebu atusan massifs rock lan menara kapisah, kang tekan dhuwur nganti 60 m. Amarga sandstone resistance kurang lan pancet [...]

  • Újezd ​​pod Troskami Maca liyane>

    Újezd ​​pod Troskami

    Újezd ​​pod Troskami dumunung ing sisih lor-kulon distrik Jicin, jejer menyang distrik Semily, ing dalan I / 35. Desa kasebut dumunung ing sangisore Bèntèng Trosky sing misuwur, sing dumunung ing pinggir pesisir lan minangka landmark cedhak Bohemia Paradise, sing misuwur ing turis. Gereja kuwi sawijining bangunan khas kanggo desa kasebut. Yohanes Pembaptis saka 1874. Laporan tertulis pisanan ing [...]

  • Benecko lookout tower Žalý photography Maca liyane>

    Benecko lookout tower Žalý photography

    desa Benecko Buta dumunung ing Jilemnická, ing sisih lor-wétan ing distrik Semily. Iku kasusun saka wolung bagean (Benecko Štěpanice Lower, Upper Štěpanice Mrklov, Rychlov, Štěpanická Lhota Zakoutí Zaly). Kira-kira ana pedunung 1 100. Benecke tengah pemukiman gravitasi saka wilayah wis dipindhah liwat wektu miturut aktivitas ekonomi berlaku. tengah sajarah Original pemukiman padha Štěpanice ndhuwur - [...]

  • Spring ing Pagunungan Giant, Rokytnice nad Jizerou, Buřany, Františkov Maca liyane>

    Spring ing Pagunungan Giant, Rokytnice nad Jizerou, Buřany, Františkov

    Pagunungan Giants (Jerman Riesengebirge, Polandia Karkonosze) yaiku gunggung geomorfologi lan gunung paling dhuwur ing Ceko lan Tanah Tinggi. Kutha iki dumunung ing Bohemia lor-wétan (sisih kulon dumunung ing tlatah Liberec, ing sisih wétan Královéhradecký) lan ing sisih kidul wétan Silesia. Gunung paling dhuwur ing Pagunungan Giant yaiku Sněžka (1603 m). Miturut gosip, Pagunungan Krkonoše njaga semangat Krakonos mitos. Iki minangka salah sawijining gunung paling populer ing Republik Ceko. [...]

  • Klub Golf Lapangan Golf Semily Maca liyane>

    Klub Golf Lapangan Golf Semily

    Klub Golf Golf Semily saka dhuwur 14.04.2018. Golf Semily dumunung ing Meander saka Jizera wiwit 1970. Lingkungan Semil yaiku sawijining kawasan ing lembah canyon jero saka Kali Jizera lan anak-anak kali kali Oleška, Jíloveckým lan Chuchelským creek, stonemasons lan Vošmenda. Romance Jizera lembah kali wis meningkat dening Rieger kang Trail, kang fitur wolung puluh prospek gallery [...]

  • Reservoir Reservoir Reservoir Maca liyane>

    Reservoir Reservoir Reservoir

    dam Sous punika dam rockfill ing kali Cerna Desna. Tumiba ing administrasi Kali Papan Elbe, perusahaan negara, adhedhasar ing Hradec Králové. Pabrik Jablonec nad Nisou ngoperasikake tanduran banyu. Tujuan saka karya banyu klempakan saka banyu kanggo mesthekake banyu mentahan kanggo sistem sumber banyu regional ing jumlah saben 320 l / s, kaenthengan banjir, sebagean [...]

  • Háje nad Jizerou saka dhuwur 11.04.2018 Maca liyane>

    Háje nad Jizerou saka dhuwur 11.04.2018

    Desa Haje nad Jizerou dumunung ing Semily District ing wilayah Liberec, ing tengah link antarane kutha-kutha Semily lan Jilemnice, ing pinggiring Kali Jizera (Grove ing bank kiwa, sisih liyane ing sisih tengen). Pedunung 682 manggon ing kene. Sadurunge, kanggo 1. 3. 2001, penduduk 637 wis dilapurake kanthi permanen ing desa kasebut, ing ngendi 302 ing desa Dolní Sytová, [...]

  • DJI Mavic Pro Maca liyane>

    DJI Mavic Pro

    Smart mbengung - kamera 4K 3osou stabil kanggo nggayuh 7km, 27min babagan toleransi, max Speed ​​65km / h, bobot 734g, GPS, microSD (max.64GB), fungsi deteksi alangan TAPFLO lan ActiveTrack.. Intelligent mbengung bisa supaya alangan lan mung ngawang. Sistem kalebu FlightAutonomy 5 kamera, GPS lan GLONASS, 2 sensor jarak ultrasonik, sensor keluwih lan komputerisasi 24-kinerja [...]

  • Lookout tower near Vysoká nad Jizerou pine Maca liyane>

    Lookout tower near Vysoká nad Jizerou pine

    Ing jaga pine dhuwur ndhuwur Jizerou 21.01.2018 arang-arang afternoon iki ..... Wisata menara, resembling menara njaga karo gallery kayu, dibangun ing taun 2008 kanggo 2009 ing kagungan, Mr. Francis Hubař. Menara jaga stands ing situs kanthi views ekstensif kanggo desa Roprachtice Semilsko lan ing panggonan sapisan ngadeg ing triangulasi menara. Ing [...]

  • Roudnice ing Pagunungan Giant, Křižlice, Jestřabí, Rezek Maca liyane>

    Roudnice ing Pagunungan Giant, Křižlice, Jestřabí, Rezek

    Montage nembak saka Roudnice ing buta Křížlice, Hawks lan sakcedhake. Gunung buta (Riesengebirge ing Jerman, Polandia Karkonosze) sing unit geomorphological lan gunung paling dhuwur ing Ceko lan dhuwur Ceko. Kutha iki dumunung ing sisih lor-Bohemia (sisih kulon dumunung ing tlatah Liberec wetan Hradec Králové) lan kidul Polandia Silesia. Puncak sing paling dhuwur Sněžka buta (1603 m). Miturut gosip njaga Buta roh legendaris Krakonoš. Iki minangka salah sawijining gunung paling populer ing Republik Ceko. Komplek gunung luwih akeh panutup dina Buta wis diterangake ing kuna [...]

Bali menyang Top