Giant, buta Gunung, Ceko Paradise
ndhuwur Rokytnice

ndhuwur Rokytnice

  • Ski Resort Rokytnice nad Jizerou Maca liyane>

    Ski Resort Rokytnice nad Jizerou

    Rokytnice nad Jizerou (Jerman Rochlitz) iku sawijining kutha lan pegunungan ing Pagunungan Giant. Dumunung ing wilayah Liberec, distrik Semily, ing lembah Huťský stream elongated antarane gunung massifs Guard (782 m) Sétan kang Mountain (1022 m) lan Lysa hora (1344 m) lan bebarengan ing kiwa (wétan) pinggiran kali Jizera. Kutha ing lembah Huťský potok ana ketoke [...]

Bali menyang Top