Giant, buta Gunung, Ceko Paradise
ndhuwur Gunung

ndhuwur Gunung

  • ndhuwur Gunung Maca liyane>

    ndhuwur Gunung

    Upper Mísečky (Jerman Ober Schüsselbauden) minangka desa gunung paling dhuwur ing Pagunungan Krkonoše. Kaca administrasi dumunung ing Vítkovice. Bangunan kasebut dibangun ing lereng Medvedina kanthi dhuwuré 1000 meter. Dumunung ing sisih lor Vítkovice lan ing sisih kulon Špindlerův Mlýn. Kutha gunung pisanan dibangun ing 1642. Ing awal orane padha urip ing kene [...]

Bali menyang Top