Giant, buta Gunung, Ceko Paradise
karton Gamelan

karton Gamelan

  • EMBA spol. s ro Paseky nad Jizerou Maca liyane>

    EMBA spol. s ro Paseky nad Jizerou

    EMBA spol. s ro Paseky nad Jizerou dumunung ing tlatah rong wilayah sing dilindhungi - Taman Nasional Pegunungan Giant lan kawasan sing dilindhungi saka Pagunungan Jizera ing Lembah Kali Jizera. Wilayah iki ora mung wisata penting, nanging uga pusat olahraga kanggo olahraga mangsa. Awal sejarah perusahaan kasebut disambung menyang taun 1882, nalika toko kardus diadegaké. Prodhuk pisanan yaiku paperboard gawenan putih. Kanggo liyane [...]

  • Panorama buta, buta Gunung, Paseky nad Jizerou Maca liyane>

    Panorama buta, buta Gunung, Paseky nad Jizerou

    Paseky nad Jizerou kuwi sawijining desa ing Semily, ing region Liberec, ing Pagunungan Giant ing sisih kulon Pagunungan Jizera, ing sisih tengen Jizera Mine. Pedunung 252 manggon ing kene; sawetara pondokan lan bangunan liyane nglayani dina kanggo liburan. Ing sisih lor kotamadya belongs menyang Taman Nasional Krkonoše, sisih kidul kalebu pemukiman utama ing Pagunungan Lanskap Dilindungi Gunung Jizera. [...]

  • EMBA spol. s ro Paseky nad Jizerou Maca liyane>

    EMBA spol. s ro Paseky nad Jizerou

    EMBA al. s ro iku perusahaan Ceko ing tapel wates gunung Krkonose. Awal sajarah kertas tar ing Paseky nad Jizerou kanggo taun 1882, nalika ana Rösslerovými sedulur didegaké pabrik kanggo gawenan tangan produk karton packaging putih kanggo industri kaca ing wilayah Jablonec. Kanggo tataran sabanjure kabèh urip ditondoi dening expansion saka perusahaan [...]

Bali menyang Top