Giant, buta Gunung, Ceko Paradise
jembatan sajarah

jembatan sajarah

  • Jembatan ing desa Peřimov, Jembatan Peřimovský Maca liyane>

    Jembatan ing desa Peřimov, Jembatan Peřimovský

    Peřimovský bridge dumunung ing distrik Semily, iku mantep kali Jizera lan bagéyan saka dalan III / 28618, kang nyambung ing desa Peřimov (lan related Mricna) karo utang saka Lower Sytová lan dalan utama II / 292 saka Semil kanggo Top Sytová sing ana nyambung dalan negara I / 14. Saka ndhuwur tokoh nuduhake nomer Pendhaftaran dalan lan jembatan ing [...]

Bali menyang Top