Giant, buta Gunung, Ceko Paradise
Hawking

Hawking

  • Stephen Hawking seda Maca liyane>

    Stephen Hawking seda

    Stephen William Hawking (8 Januari 1942 Oxford - 14 Maret, 2018 Cambridge) yaiku ahli fisika teoritis Inggris lan salah sawijining ilmuwan paling terkenal ing kabeh. Dheweke nyumbang sacara signifikan marang kosmologi lan gravitasi kuantum, lan ing taun 1979 kanggo 2009, dheweke ngajukake profesor matematika Luksian ing Universitas Cambridge. 8 lair. Januari 1942 ing Universitas Inggris [...]

Bali menyang Top