Giant, buta Gunung, Ceko Paradise
Haje nad Jizerou

Haje nad Jizerou

  • Háje nad Jizerou saka dhuwur 11.04.2018 Maca liyane>

    Háje nad Jizerou saka dhuwur 11.04.2018

    Desa Haje nad Jizerou dumunung ing Semily District ing wilayah Liberec, ing tengah link antarane kutha-kutha Semily lan Jilemnice, ing pinggiring Kali Jizera (Grove ing bank kiwa, sisih liyane ing sisih tengen). Pedunung 682 manggon ing kene. Sadurunge, kanggo 1. 3. 2001, penduduk 637 wis dilapurake kanthi permanen ing desa kasebut, ing ngendi 302 ing desa Dolní Sytová, [...]

  • DJI Mavic Kanggo 4K Video Test Maca liyane>

    DJI Mavic Kanggo 4K Video Test

    DJI Mavic Pro mbengung cilik, nanging kuat, thanks kanggo kang langit dadi kanvas kanggo kreatifitas, gampang lan tanpa kuwatir, lan mbantu sampeyan nggawe saben wayahe torsi online. Penyimpenan kompak tansah teknologi dhuwur-dhuwur sing ndadekake Mavic Pro dadi kamera sing paling canggih DJI nganti saiki. 24 intine komputasi kuat, sistem transmisi rampung kanthi jangkauan nganti 7 km, [...]

  • Saka Bystré kanggo Rybnice lan Loukova Maca liyane>

    Saka Bystré kanggo Rybnice lan Loukova

    Winter tampilan saka padhang, Rybnice lan Loukov 26.01.2018 afternoon. Desa Haje nad Jizerou dumunung ing Semily District ing wilayah Liberec, ing tengah link antarane kutha-kutha Semily lan Jilemnice, ing pinggiring Kali Jizera (Grove ing bank kiwa, sisih liyane ing sisih tengen). Pedunung 682 manggon ing kene. Sadurunge, kanggo 1. 3. 2001, desa iki permanen [...]

  • Haje nad Jizerou, Loukov, Rybnice, Benesov u Semil Maca liyane>

    Haje nad Jizerou, Loukov, Rybnice, Benesov u Semil

    Desa Haje nad Jizerou dumunung ing Semily District ing wilayah Liberec, ing tengah link antarane kutha-kutha Semily lan Jilemnice, ing pinggiring Kali Jizera (Grove ing bank kiwa, sisih liyane ing sisih tengen). Pedunung 682 manggon ing kene. Sadurunge, kanggo 1. 3. 2001, désa iki terusan kacarita 637 pedunung, 302 ing desa Lower [...]

  • Háje nad Jizerou, Loukov, Pond saka ndhuwur Maca liyane>

    Háje nad Jizerou, Loukov, Pond saka ndhuwur

    Desa Haje nad Jizerou dumunung ing Semily District ing wilayah Liberec, ing tengah link antarane kutha-kutha Semily lan Jilemnice, ing pinggiring Kali Jizera (Grove ing bank kiwa, sisih liyane ing sisih tengen). Pedunung 682 manggon ing kene. Sadurunge, kanggo 1. 3. 2001, penduduk 637 wis dilapurake kanthi permanen ing desa kasebut, ing ngendi 302 ing desa Dolní Sytová, [...]

  • 4K frosty Maca liyane>

    4K frosty

    Mrazik (Morozko Rusian, Morozko) yaiku film Soviet saka 1964 sing sacara tradisional diterbitake ing TV Ceko nalika jaman Natal. Frost (Laksamana Mraz) uga dadi mitos mitos Slavik mitos. Film iki disutradarani dening Alexander Rou, penulis naskah ana dramawan utama Nikolai Erdman. Film iki nggunakake motif-motif crita dongeng tradisional Rusia, nanging crita dhewe asli. Karakter utama yaiku [...]

Bali menyang Top