Giant, buta Gunung, Ceko Paradise
google

google

  • TensorFlow Maca liyane>

    TensorFlow

    TensorFlow - Tensorflow.org - Pandhuan piranti lunak Google kanggo petungan numerik kanthi nggunakake grafik alur data. Sampeyan bisa ngawasi panelitèn, nanging uga kanggo aplikasi siap sedia anyar sing bakal nduweni kemampuan kanggo sinau mesin. Sistem sing jenenge TensorFlow minangka perpustakaan piranti lunak sumber terbuka kanggo kalkulasi numerik kanthi nggunakake grafik alur data. Sampeyan bisa ngawasi riset, nanging uga kanggo aplikasi siap sedia sing [...]

Bali menyang Top