Giant, buta Gunung, Ceko Paradise
Frydstejn

Frydstejn

  • Little Rock lan Frydstejn Maca liyane>

    Little Rock lan Frydstejn

    Ruins kastil Frýdštejn iku salah siji saka telu kedaton ing distrik Jablonec. Kanggo founding ngerti persis. Aku ora ngerti persis nalika iku digawe Estate frýdštejnské. Nanging kita padha sumurup, yen iku properti Markvatice. Ing 1363 sing nguwasai Dražice 13 taun mengko (r. 1376) saka Jan Bibrštejn lan panginten sing muncule Frýdštejn punika [...]

Bali menyang Top