Giant, buta Gunung, Ceko Paradise
Frydstejn

Frydstejn

  • Castle Frýdštejn Maca liyane>

    Castle Frýdštejn

    Cepet neng Istana Frýdštejn ... Bèntèng iki didominasi déning menara kastil sing gedhé, dibangun ing dhuwur batu sandstone, saka ngendi bisa katon ing lembah. Menara punika dhuwuripun 15, gadhah rata-rata meter 9 lan tembokipun gadhah daya meter 2. Pojizeří saka 13. abad kaping Markvatics. 1363 disebutake minangka pamilik saka wilayah sekitar Hodkovic [...]

  • Little Rock lan Frydstejn Maca liyane>

    Little Rock lan Frydstejn

    Ruins kastil Frýdštejn iku salah siji saka telu kedaton ing distrik Jablonec. Kanggo founding ngerti persis. Aku ora ngerti persis nalika iku digawe Estate frýdštejnské. Nanging kita padha sumurup, yen iku properti Markvatice. Ing 1363 sing nguwasai Dražice 13 taun mengko (r. 1376) saka Jan Bibrštejn lan panginten sing muncule Frýdštejn punika [...]

Bali menyang Top