Giant, buta Gunung, Ceko Paradise
photography

photography

  • Újezd ​​pod Troskami Maca liyane>

    Újezd ​​pod Troskami

    Újezd ​​pod Troskami dumunung ing sisih lor-kulon distrik Jicin, jejer menyang distrik Semily, ing dalan I / 35. Desa kasebut dumunung ing sangisore Bèntèng Trosky sing misuwur, sing dumunung ing pinggir pesisir lan minangka landmark cedhak Bohemia Paradise, sing misuwur ing turis. Gereja kuwi sawijining bangunan khas kanggo desa kasebut. Yohanes Pembaptis saka 1874. Laporan tertulis pisanan ing [...]

  • Benecko lookout tower Žalý photography Maca liyane>

    Benecko lookout tower Žalý photography

    desa Benecko Buta dumunung ing Jilemnická, ing sisih lor-wétan ing distrik Semily. Iku kasusun saka wolung bagean (Benecko Štěpanice Lower, Upper Štěpanice Mrklov, Rychlov, Štěpanická Lhota Zakoutí Zaly). Kira-kira ana pedunung 1 100. Benecke tengah pemukiman gravitasi saka wilayah wis dipindhah liwat wektu miturut aktivitas ekonomi berlaku. tengah sajarah Original pemukiman padha Štěpanice ndhuwur - [...]

  • Jablonec nad Jizerou Maca liyane>

    Jablonec nad Jizerou

    Kutha Jablonec nad Jizerou dumunung ing distrik Semily ing wilayah Liberec. Iku urip watara 1 700. Wiwit Jablonec nad Nisou (sadurungé disebut Jablonec nad Jizerou), jeneng Jablonec utawa Jablonec uga dipigunakaké. Jeneng Jablonec nad Jizerou digunakake dening kotamadya iki wiwit 1916. 1492 wis ing [...]

  • Krkonoše saka dhuwur foto Maca liyane>

    Krkonoše saka dhuwur foto

    Luwih akeh kabèh gunung kalebu Buta wis saiki ing jaman diterangake minangka Sudetenland, kang mbokmenawa jeneng asal Celtic (paling umum minangka Celeng gunung) utawa asal Balkan (minangka Kambing Mountain). Ptolemy (bab 85-165) digunakake kanggo dina Sudetenland jeneng Sudetayle (ing Ore Gunung) lan Askiburgion (utamané Gunung, cedhak kutha Askiburgium vandalisme, mbok menawa [...]

Bali menyang Top