Giant, buta Gunung, Ceko Paradise
Mundhut Pencipta

Mundhut Pencipta

  • Pembaharuan Pencipta Windows 10 Maca liyane>

    Pembaharuan Pencipta Windows 10

    Ana 17. Oktober, Microsoft plans kanggo miwiti pangguna mbuka instalasi sistem operasi Windows 10 liyane. Sing disebut-sebut Update Pembuat Mundhut (versi 1709) ndadekake pirang-pirang perbaikan marang sistem kasebut. Nganyari kanggo Fall Creators Update kudu kurban sampeyan utawa nginstal sistem dhewe. Yen iki durung kedadeyan lan sampeyan ora pengin ngenteni, mesthine [...]

Bali menyang Top