Giant, buta Gunung, Ceko Paradise
dji

dji

  • DJI Phantom 4 Maca liyane>

    DJI Phantom 4

    Smart mbengung - 4K kamera stabil 3-sumbu Lightbridge, sawetara munggah 5km, stamina kurang 28min max Speed ​​20 / bobot 1380g, GPS, microSD (max.64GB) pigura Magnesium, sensor tabrakan, lan fungsi TAPFLO ActiveTrack. . Magnesium construction quadcopter DJI Phantom 4 wis Magnesium dhasar, kang mundhak rigidity lan minimalake geter lan bobot saka piranti dhewe. Papat mesin ngidini stabil [...]

  • DJI Mavic Kanggo 4K Video Test Maca liyane>

    DJI Mavic Kanggo 4K Video Test

    DJI Mavic Pro mbengung cilik, nanging kuat, thanks kanggo kang langit dadi kanvas kanggo kreatifitas, gampang lan tanpa kuwatir, lan mbantu sampeyan nggawe saben wayahe torsi online. Penyimpenan kompak tansah teknologi dhuwur-dhuwur sing ndadekake Mavic Pro dadi kamera sing paling canggih DJI nganti saiki. 24 intine komputasi kuat, sistem transmisi rampung kanthi jangkauan nganti 7 km, [...]

  • Lookout tower near Vysoká nad Jizerou pine Maca liyane>

    Lookout tower near Vysoká nad Jizerou pine

    Ing jaga pine dhuwur ndhuwur Jizerou 21.01.2018 arang-arang afternoon iki ..... Wisata menara, resembling menara njaga karo gallery kayu, dibangun ing taun 2008 kanggo 2009 ing kagungan, Mr. Francis Hubař. Menara jaga stands ing situs kanthi views ekstensif kanggo desa Roprachtice Semilsko lan ing panggonan sapisan ngadeg ing triangulasi menara. Ing [...]

  • Roudnice ing Pagunungan Giant, Křižlice, Jestřabí, Rezek Maca liyane>

    Roudnice ing Pagunungan Giant, Křižlice, Jestřabí, Rezek

    Montage nembak saka Roudnice ing buta Křížlice, Hawks lan sakcedhake. Gunung buta (Riesengebirge ing Jerman, Polandia Karkonosze) sing unit geomorphological lan gunung paling dhuwur ing Ceko lan dhuwur Ceko. Kutha iki dumunung ing sisih lor-Bohemia (sisih kulon dumunung ing tlatah Liberec wetan Hradec Králové) lan kidul Polandia Silesia. Puncak sing paling dhuwur Sněžka buta (1603 m). Miturut gosip njaga Buta roh legendaris Krakonoš. Iki minangka salah sawijining gunung paling populer ing Republik Ceko. Komplek gunung luwih akeh panutup dina Buta wis diterangake ing kuna [...]

  • Pagunungan Benecko lan Giant saka ndhuwur Maca liyane>

    Pagunungan Benecko lan Giant saka ndhuwur

    Benecko (13.09.2016) yaiku sawijining desa Krkonoše ing Jilemnice, ing sisih wetan saka Semily. Dumadi saka wolung bagean (Benecko, Dolni Stepanice, Horni Stepanice, Mrklov, Rychlov, Stepanicka Lhota, Zákoutí lan Žalý). Pusat gravitasi saka wilayah entuk manfaat wis owah liwat wektu miturut kahanan ekonomi sing dumadi. Pusat sajarah pemukiman asli yaiku Horní Štěpanice - omah gedhé [...]

  • Spring 2017 ing Pagunungan Giant Maca liyane>

    Spring 2017 ing Pagunungan Giant

    Spring 2017 ing Pagunungan Krkonose ing 4K cedhak Rezka lan Roudnice. Pagunungan Giants (Jerman Riesengebirge, Polandia Karkonosze) yaiku gunggung geomorfologi lan gunung paling dhuwur ing Ceko lan Tanah Tinggi. Kutha iki dumunung ing Bohemia lor-wétan (bagéan kulon dumunung ing Liberec, ing sisih wétan Královéhradecký) lan ing sisih kidul bagéan Polandia saka Silesia. Gunung paling dhuwur ing Pagunungan Giant yaiku Sněžka (1603 m). Miturut gosip, Pagunungan Krkonoše njaga roh Krakonoš mitos. Iki minangka salah sawijining gunung paling populer ing Republik Ceko. Rentang gunung sing luwih akeh, kalebu Pagunungan Giant saiki, diterangake ing jaman kuna minangka Sudetenland, [...]

  • Rezek Gunung & Autumn lan sunrise Maca liyane>

    Rezek Gunung & Autumn lan sunrise

    Sunrise ing Pagunungan Krkonoše ing Rezka. Rezek (Pagunungan Giants) - jeneng lokal ing Pagunungan Krkonoše, sawijining pemukiman cocok kanggo kutha Jablonec nad Jizerou. Pagunungan Giants (Jerman Riesengebirge, Polandia Karkonosze) yaiku gunggung geomorfologi lan gunung paling dhuwur ing Ceko lan Tanah Tinggi. Kutha iki dumunung ing Bohemia lor-wétan (sisih kulon dumunung ing tlatah Liberec, ing sisih wétan Královéhradecký) lan ing sisih kidul wétan Silesia. Gunung paling dhuwur ing Pagunungan Giant yaiku Sněžka [...]

  • Kostel v Jestřabí v Krkonoších, Křižlice Maca liyane>

    Kostel v Jestřabí v Krkonoších, Křižlice

    Křížlice kuwi sawijining désa, bagéan saka désa Jestřabí ing Pagunungan Krkonoše ing distrik Semily. Punika babagan 6 km sisih kilen saking Jilemnice. Rekaman tertulis Křížlice sing paling tuwa yaiku saka 1492. Nanging, saka sumber liyane, kita sinau menawa Křížlice duwe gereja kayu cilik sing wis ana ing 1358. Ing 15. gereja abad kasebut uga ditampa dening Gréja. [...]

Bali menyang Top