Giant, buta Gunung, Ceko Paradise
DJ Phantom

DJ Phantom

  • Jablonec nad Jizerou Maca liyane>

    Jablonec nad Jizerou

    Kutha Jablonec nad Jizerou dumunung ing distrik Semily ing wilayah Liberec. Iku urip watara 1 700. Wiwit Jablonec nad Nisou (sadurungé disebut Jablonec nad Jizerou), jeneng Jablonec utawa Jablonec uga dipigunakaké. Jeneng Jablonec nad Jizerou digunakake dening kotamadya iki wiwit 1916. 1492 wis ing [...]

  • Lookout tower near Vysoká nad Jizerou pine Maca liyane>

    Lookout tower near Vysoká nad Jizerou pine

    Ing jaga pine dhuwur ndhuwur Jizerou 21.01.2018 arang-arang afternoon iki ..... Wisata menara, resembling menara njaga karo gallery kayu, dibangun ing taun 2008 kanggo 2009 ing kagungan, Mr. Francis Hubař. Menara jaga stands ing situs kanthi views ekstensif kanggo desa Roprachtice Semilsko lan ing panggonan sapisan ngadeg ing triangulasi menara. Ing [...]

  • Roudnice ing Pagunungan Giant, Křižlice, Jestřabí, Rezek Maca liyane>

    Roudnice ing Pagunungan Giant, Křižlice, Jestřabí, Rezek

    Montage nembak saka Roudnice ing buta Křížlice, Hawks lan sakcedhake. Gunung buta (Riesengebirge ing Jerman, Polandia Karkonosze) sing unit geomorphological lan gunung paling dhuwur ing Ceko lan dhuwur Ceko. Kutha iki dumunung ing sisih lor-Bohemia (sisih kulon dumunung ing tlatah Liberec wetan Hradec Králové) lan kidul Polandia Silesia. Puncak sing paling dhuwur Sněžka buta (1603 m). Miturut gosip njaga Buta roh legendaris Krakonoš. Iki minangka salah sawijining gunung paling populer ing Republik Ceko. Komplek gunung luwih akeh panutup dina Buta wis diterangake ing kuna [...]

  • Sunset & Phantom 4 Maca liyane>

    Sunset & Phantom 4

    Castle kiamat dumunung ing ndhuwur gunung padha (488 m) ing desa Troskovice Semily District ing Liberec Region. Iki diduweni dening negara (diwènèhaké déning Institut Monumen Nasional) lan bisa diakses masarakat. Lebu minangka simbol saka Bohemian Paradise lan salah sijine kastil sing paling kerep dibukak ing Republik Ceko. Ing sisih ndhuwur gunung dumunung ing area sing dilindhungi [...]

  • Jablonec nad Jizerou saka Kamenka Maca liyane>

    Jablonec nad Jizerou saka Kamenka

    Kutha Jablonec nad Jizerou dumunung ing Semily District ing wilayah Liberec. Iku urip watara 1 700. Awit iku dumunung cedhak Jablonec nad Nisou (biyèné uga disebut Jerman Jablonec) kadhangkala dipigunakaké sebutan Ceko Jablonec utawa Jabloneček. Jeneng Jablonec nad Jizerou digunakake dening kotamadya iki wiwit 1916. 1492 wis ing [...]

  • Háje nad Jizerou, Loukov, Pond saka ndhuwur Maca liyane>

    Háje nad Jizerou, Loukov, Pond saka ndhuwur

    Desa Haje nad Jizerou dumunung ing Semily District ing wilayah Liberec, ing tengah link antarane kutha-kutha Semily lan Jilemnice, ing pinggiring Kali Jizera (Grove ing bank kiwa, sisih liyane ing sisih tengen). Pedunung 682 manggon ing kene. Sadurunge, kanggo 1. 3. 2001, penduduk 637 wis dilapurake kanthi permanen ing desa kasebut, ing ngendi 302 ing desa Dolní Sytová, [...]

  • Castle ngrusak Trosky Maca liyane>

    Castle ngrusak Trosky

    Reruntuhan Istana Trosky meh ngenteni lan pemandangan Menara Baba lan Panna 11.07.2016 menyang sakubengé. Reruntuhan Kastil Trosky dumunung ing sisih ndhuwur gunung jeneng sing padha (488 m above sea level), ing desa Troskovice ing distrik Semily Liberecký Region. Iki diduweni dening negara (diwènèhaké déning Institut Monumen Nasional) lan bisa diakses masarakat. Lebu minangka simbol saka Ceko [...]

  • Jurus saka dhuwur Maca liyane>

    Jurus saka dhuwur

    Pagunungan Jizera (Isergebirge Jerman, Polandia Góry Izerskie, slang uga disebut Jizerky) yaiku total geomorfologi lan jembar wewengkon paling lor ing Republik Ceko. Pagunungan kasebut dijenengake sawise Kali Jizera, sing ana ing lereng Smrk, gunung paling dhuwur ing wilayah Ceko. Biyen dikenal minangka ujung kulon Pagunungan Giant. Sebagéan gedhé dumunung ing Polandia, ing ngendi [...]

  • Czech Paradise lan Trosky Maca liyane>

    Czech Paradise lan Trosky

    Castle kiamat dumunung ing ndhuwur gunung padha (488 m) ing desa Troskovice Semily District ing Liberec Region. Iki diduweni dening negara (diwènèhaké déning Institut Monumen Nasional) lan bisa diakses masarakat. Lebu minangka simbol saka Bohemian Paradise lan salah sijine kastil sing paling kerep dibukak ing Republik Ceko. Ing sisih ndhuwur gunung dumunung ing area sing dilindhungi [...]

  • Jablonec nad Jizerou saka Sklenařice Maca liyane>

    Jablonec nad Jizerou saka Sklenařice

    Kutha Jablonec nad Jizerou dumunung ing distrik Semily ing wilayah Liberec. Iku urip watara 1 700. Wiwit Jablonec nad Nisou (sadurungé disebut Jablonec nad Jizerou), jeneng Jablonec utawa Jablonec uga dipigunakaké. Jeneng Jablonec nad Jizerou digunakake dening kotamadya iki wiwit 1916. 1492 wis ing [...]

  • rocks Prachovské saka dhuwur Maca liyane>

    rocks Prachovské saka dhuwur

    Prachovské rocks saka ndhuwur. Prachovské Rocks rock tatanan klompok sandstone saka manéka warna, mulet babagan 5 kanggo 7 km northwest of Jicin, cadangan alam, bagéan saka PLA Ceko Paradise lan panggonan turis kang misuwur. Iki asalé saka periode Secondary minangka endapan ing pinggir segara. Geomorphologically Prachovské rocks iku bagéyan saka kabèh Jičínská Upland, Upland podcelku Turnovská, [...]

  • Kastil Kost Bohemian Paradise Maca liyane>

    Kastil Kost Bohemian Paradise

    Bone iku Bèntèng Gotik dumunung ing Ceko Paradise ing Podkost Cadastral, bagéan saka municipality Libošovice, distrik Jicin, mung sawetara meter saka tapel wates Bohemia Tengah lan tlatah Hradec Králové. Iki minangka properti pribadi ing Ceko Count Kinský dal Borgo. Bangunan iki dibangun dening 1349 Beneš saka Vartemberk sawetara taun kepungkur. Minangka salah siji saka sawetara kastil kita dumunung ora [...]

  • DJI Phantom 4 Rezek, Pagunungan Giant Maca liyane>

    DJI Phantom 4 Rezek, Pagunungan Giant

    Rezek (Pagunungan Giants) - jeneng lokal ing Pagunungan Krkonoše, sawijining pemukiman cocok kanggo kutha Jablonec nad Jizerou. Gunung buta (Riesengebirge ing Jerman, Polandia Karkonosze) sing unit geomorphological lan gunung paling dhuwur ing Ceko lan dhuwur Ceko. Kutha iki dumunung ing Bohemia lor-wétan (sisih kulon dumunung ing tlatah Liberec, ing sisih wétan Královéhradecký) lan ing sisih kidul wétan Silesia. Gunung paling dhuwur ing Pagunungan Giant yaiku Sněžka (1603 m). Miturut [...]

  • Prachov Rocks, blumbang Jinolice, Jinolice Maca liyane>

    Prachov Rocks, blumbang Jinolice, Jinolice

    Prachovské Rocks rock tatanan klompok sandstone saka manéka warna, mulet babagan 5 kanggo 7 km northwest of Jicin, cadangan alam, bagéan saka PLA Ceko Paradise lan panggonan turis kang misuwur. Padha kawangun ing jaman Mesozoic minangka endhepan ing pojok segara. Geomorphologically Prachovské rocks iku bagéyan saka kabèh Jičínská Upland, Upland podcelku Turnovská, distrik Vyskeřská dhuwur lan [...]

  • Lookout Stepanek buta Gunung Maca liyane>

    Lookout Stepanek buta Gunung

    Štěpánka (Jerman Stephanshöhe) iku neogothic menara watu ing ndhuwur Star (959 m) ing kulon buta ing Příchovický Pegunungan. Dumunung ing wilayah cadastral Příchovice cedhak Kořenov, Kořenov, distrik Jablonec nad Nisou. Menara peninjau punika dhuwuré 24, dibangun ing antarane 1847 lan 1892. Konstruksi wiwit dening Pangeran Camill Rohan nalika kekaisaran [...]

  • Pískovna, Ceko Paradise, Trosky, Prachov Rocks Maca liyane>

    Pískovna, Ceko Paradise, Trosky, Prachov Rocks

    Tampilan gedhe saka lapangan, meadows lan menara sandstone saka kutha rocky Apolena ing reruntuhan reruntuhan Dew saka Saben wisata sadurunge 70 dikonfirmasi manawa dheweke dumunung ing jantung Bohemian Paradise. Wiwit wekdal punika, sawetawis bagéyan ageng bagéyan sawah sampun ditelan déning raksasa raksasa kothak wedhi gunting lan tampilan Trosky sampun nutupi struktur ingkang ageng ing [...]

  • Pagunungan Benecko lan Giant saka ndhuwur Maca liyane>

    Pagunungan Benecko lan Giant saka ndhuwur

    Benecko (13.09.2016) yaiku sawijining desa Krkonoše ing Jilemnice, ing sisih wetan saka Semily. Dumadi saka wolung bagean (Benecko, Dolni Stepanice, Horni Stepanice, Mrklov, Rychlov, Stepanicka Lhota, Zákoutí lan Žalý). Pusat gravitasi saka wilayah entuk manfaat wis owah liwat wektu miturut kahanan ekonomi sing dumadi. Pusat sajarah pemukiman asli yaiku Horní Štěpanice - omah gedhé [...]

  • Lookout Žalý Benecko Maca liyane>

    Lookout Žalý Benecko

    Zaly (Heidelberg, Jerman) yaiku gunung kang lokasiné ing crook saka Zala Pegunungan pungkasan ing sisih tengah Gunung Buta babagan 1,5 km east of Benecko. Hora dumunung ing buta Mountain National Park. Zaly kasusun saka rong pucuk:. Samping Zaly (Jerman Hinterer Heidelberg) - ing luwih saka loro pucuk wis dhuwur 1036 meter lan dumunung ing koordinat 50 ° 39'54 "s S. [...]

Bali menyang Top