Giant, buta Gunung, Ceko Paradise
DJI Phantom 4

DJI Phantom 4

  • DJI Phantom 4 Maca liyane>

    DJI Phantom 4

    Smart mbengung - 4K kamera stabil 3-sumbu Lightbridge, sawetara munggah 5km, stamina kurang 28min max Speed ​​20 / bobot 1380g, GPS, microSD (max.64GB) pigura Magnesium, sensor tabrakan, lan fungsi TAPFLO ActiveTrack. . Magnesium construction quadcopter DJI Phantom 4 wis Magnesium dhasar, kang mundhak rigidity lan minimalake geter lan bobot saka piranti dhewe. Papat mesin ngidini stabil [...]

  • Sunset & Phantom 4 Maca liyane>

    Sunset & Phantom 4

    Castle kiamat dumunung ing ndhuwur gunung padha (488 m) ing desa Troskovice Semily District ing Liberec Region. Iki diduweni dening negara (diwènèhaké déning Institut Monumen Nasional) lan bisa diakses masarakat. Lebu minangka simbol saka Bohemian Paradise lan salah sijine kastil sing paling kerep dibukak ing Republik Ceko. Ing sisih ndhuwur gunung dumunung ing area sing dilindhungi [...]

  • Háje nad Jizerou, Loukov, Pond saka ndhuwur Maca liyane>

    Háje nad Jizerou, Loukov, Pond saka ndhuwur

    Desa Haje nad Jizerou dumunung ing Semily District ing wilayah Liberec, ing tengah link antarane kutha-kutha Semily lan Jilemnice, ing pinggiring Kali Jizera (Grove ing bank kiwa, sisih liyane ing sisih tengen). Pedunung 682 manggon ing kene. Sadurunge, kanggo 1. 3. 2001, penduduk 637 wis dilapurake kanthi permanen ing desa kasebut, ing ngendi 302 ing desa Dolní Sytová, [...]

  • Castle ngrusak Trosky Maca liyane>

    Castle ngrusak Trosky

    Reruntuhan Istana Trosky meh ngenteni lan pemandangan Menara Baba lan Panna 11.07.2016 menyang sakubengé. Reruntuhan Kastil Trosky dumunung ing sisih ndhuwur gunung jeneng sing padha (488 m above sea level), ing desa Troskovice ing distrik Semily Liberecký Region. Iki diduweni dening negara (diwènèhaké déning Institut Monumen Nasional) lan bisa diakses masarakat. Lebu minangka simbol saka Ceko [...]

  • Jurus saka dhuwur Maca liyane>

    Jurus saka dhuwur

    Pagunungan Jizera (Isergebirge Jerman, Polandia Góry Izerskie, slang uga disebut Jizerky) yaiku total geomorfologi lan jembar wewengkon paling lor ing Republik Ceko. Pagunungan kasebut dijenengake sawise Kali Jizera, sing ana ing lereng Smrk, gunung paling dhuwur ing wilayah Ceko. Biyen dikenal minangka ujung kulon Pagunungan Giant. Sebagéan gedhé dumunung ing Polandia, ing ngendi [...]

  • Czech Paradise lan Trosky Maca liyane>

    Czech Paradise lan Trosky

    Castle kiamat dumunung ing ndhuwur gunung padha (488 m) ing desa Troskovice Semily District ing Liberec Region. Iki diduweni dening negara (diwènèhaké déning Institut Monumen Nasional) lan bisa diakses masarakat. Lebu minangka simbol saka Bohemian Paradise lan salah sijine kastil sing paling kerep dibukak ing Republik Ceko. Ing sisih ndhuwur gunung dumunung ing area sing dilindhungi [...]

  • rocks Prachovské saka dhuwur Maca liyane>

    rocks Prachovské saka dhuwur

    Prachovské rocks saka ndhuwur. Prachovské Rocks rock tatanan klompok sandstone saka manéka warna, mulet babagan 5 kanggo 7 km northwest of Jicin, cadangan alam, bagéan saka PLA Ceko Paradise lan panggonan turis kang misuwur. Iki asalé saka periode Secondary minangka endapan ing pinggir segara. Geomorphologically Prachovské rocks iku bagéyan saka kabèh Jičínská Upland, Upland podcelku Turnovská, [...]

  • Sunset Debris Bohemian Paradise & Phantom 4 Maca liyane>

    Sunset Debris Bohemian Paradise & Phantom 4

    Sunset Debris Bohemian Paradise & Phantom 4. Czech Paradise (Jerman Böhmisches Paradies) iku jeneng kanggo wilayah ing Pojizeří tengah kang nduwèni konsentrasi dhuwur saka monumen alam lan sajarah. Jeneng Bohemian Paradise wiwitane diarani wilayah Litomerice (saiki disebut Taman Bohemia), diarani populasi Jerman. Definisi saiki digawe ing 2. setengah saka 19. abad. Minangka penulisé [...]

  • DJI Phantom 4 Rezek, Pagunungan Giant Maca liyane>

    DJI Phantom 4 Rezek, Pagunungan Giant

    Rezek (Pagunungan Giants) - jeneng lokal ing Pagunungan Krkonoše, sawijining pemukiman cocok kanggo kutha Jablonec nad Jizerou. Gunung buta (Riesengebirge ing Jerman, Polandia Karkonosze) sing unit geomorphological lan gunung paling dhuwur ing Ceko lan dhuwur Ceko. Kutha iki dumunung ing Bohemia lor-wétan (sisih kulon dumunung ing tlatah Liberec, ing sisih wétan Královéhradecký) lan ing sisih kidul wétan Silesia. Gunung paling dhuwur ing Pagunungan Giant yaiku Sněžka (1603 m). Miturut [...]

Bali menyang Top