Giant, buta Gunung, Ceko Paradise
lelungan

lelungan

  • Spring ing Pagunungan Giant, Rokytnice nad Jizerou, Buřany, Františkov Maca liyane>

    Spring ing Pagunungan Giant, Rokytnice nad Jizerou, Buřany, Františkov

    Pagunungan Giants (Jerman Riesengebirge, Polandia Karkonosze) yaiku gunggung geomorfologi lan gunung paling dhuwur ing Ceko lan Tanah Tinggi. Kutha iki dumunung ing Bohemia lor-wétan (sisih kulon dumunung ing tlatah Liberec, ing sisih wétan Královéhradecký) lan ing sisih kidul wétan Silesia. Gunung paling dhuwur ing Pagunungan Giant yaiku Sněžka (1603 m). Miturut gosip, Pagunungan Krkonoše njaga semangat Krakonos mitos. Iki minangka salah sawijining gunung paling populer ing Republik Ceko. [...]

Bali menyang Top