Giant, buta Gunung, Ceko Paradise
Czech Paradise

Czech Paradise

  • Loben Tatobit sing umur sewelas taun Maca liyane>

    Loben Tatobit sing umur sewelas taun

    Tatobit Linden (kadang disebut Amerika Linden, Thrive Lime utawa Žižka linda) iku sawijining papan memorial sing lumaku ing batesan Bohemian Paradise ing desa Tatobity ing wilayah Liberec. Lípa stands dening dalan menyang Žernov, ngelawan omah karo nomer 86. Tinta linden mesthine minangka tanduran wit linden sing amba (Tilia platyphyllos) lan wit linden ijo (Tilia euchlora). Lémon ijo iku sebutan sinonim Crimean linden, Tilia cordata lan Tilia dasystyla utawa Tilia dasystyla subsp. [...]

  • Kastil Valdštejn Maca liyane>

    Kastil Valdštejn

    Valdstein (Waldstein) minangka reruntuhan ing distrik Semily cedhak Turnov, ing wilayah Bohemian Paradise. Kastil asli saka Karajan Valdštejn asalé saka paruh kapindho 13. abad. Iki minangka salah sawijining kastil sing paling tuwa ing wilayah iki. Kastil dibangun salah sawijining cabang saka kulawarga Markvartic ing taun 1260 kanggo 1280. Iku mbokmenawa Jaroslav Hruštice utawa putrané Zdeněk [...]

  • Castle Frýdštejn Maca liyane>

    Castle Frýdštejn

    Cepet neng Istana Frýdštejn ... Bèntèng iki didominasi déning menara kastil sing gedhé, dibangun ing dhuwur batu sandstone, saka ngendi bisa katon ing lembah. Menara punika dhuwuripun 15, gadhah rata-rata meter 9 lan tembokipun gadhah daya meter 2. Pojizeří saka 13. abad kaping Markvatics. 1363 disebutake minangka pamilik saka wilayah sekitar Hodkovic [...]

  • Drábské Rooms Maca liyane>

    Drábské Rooms

    Drábské světničky yaiku sisa-sisa kastil kayu sing asli ing blok pasir ing wilayah cadastral Dneboh ing distrik Mladá Boleslav, 4 km sisih wétan Mnichovo Hradiště. Dumunung ing wilayah sing dilindhungi Bohemian Paradise, ing tlatah situs Eropah NATURA 2000 lan Příhrazské skály Nature Reserve. Bèntèng rock dibangun ing pinggiran lor kulon ing platform sing disebut Hrad [...]

  • Prachovské skály Maca liyane>

    Prachovské skály

    Kanggo mlumpat rocks Prachovské Prachovské rocks sing ..... sandstone tatanan klompok rock saka manéka warna, mulet babagan 5 kanggo 7 km northwest of Jicin, cadangan alam, bagéan saka PLA Ceko Paradise lan panggonan turis kang misuwur. Padha kawangun ing jaman Mesozoic minangka endhepan ing pojok segara. Geomorphologically Prachovské rocks iku bagéyan saka kabèh Jičínská Upland, podcelku Turnovská [...]

  • Hruboskalsko saka dhuwur Maca liyane>

    Hruboskalsko saka dhuwur

    Hruboskalsko minangka cadangan alam sing dikenal kanggo 22. April 1998. 219,2 ha minangka salah sawijining kutha paling gedhe ing Bohemia Paradise Landscape Landscape Area. Alesan kanggo pangayoman kasebut minangka kutha rock ekstensif sing dilindhungi relik. kutha rock Hruboskalské kalebu atusan massifs rock lan menara kapisah, kang tekan dhuwur nganti 60 m. Amarga sandstone resistance kurang lan pancet [...]

  • Újezd ​​pod Troskami Maca liyane>

    Újezd ​​pod Troskami

    Újezd ​​pod Troskami dumunung ing sisih lor-kulon distrik Jicin, jejer menyang distrik Semily, ing dalan I / 35. Desa kasebut dumunung ing sangisore Bèntèng Trosky sing misuwur, sing dumunung ing pinggir pesisir lan minangka landmark cedhak Bohemia Paradise, sing misuwur ing turis. Gereja kuwi sawijining bangunan khas kanggo desa kasebut. Yohanes Pembaptis saka 1874. Laporan tertulis pisanan ing [...]

  • Bèntèng Kost Maca liyane>

    Bèntèng Kost

    Bone iku Bèntèng Gotik dumunung ing Ceko Paradise ing Podkost Cadastral, bagéan saka municipality Libošovice, distrik Jicin, mung sawetara meter saka tapel wates Bohemia Tengah lan tlatah Hradec Králové. Iki minangka properti pribadi ing Ceko Count Kinský dal Borgo. Bangunan iki dibangun dening 1349 Beneš saka Vartemberk sawetara taun kepungkur. Minangka salah siji saka sawetara kastil kita dumunung ora [...]

  • Humprecht Chateau Maca liyane>

    Humprecht Chateau

    Humprecht minangka chateau ing distrik Jičín kanthi tata letak bangunan elliptical sing khas, dibangun ing taun 1666-1668. Dumunung ing PLa Bohemia Paradise, babagan 0,5 km ing sisih kulon Sobotka, ing wilayah kadastrike kanthi jeneng sing padha. Chateau Humprecht, katon lan menarik ing wangun, dumunung ing bukit Palanka cedhak Sobotka. Daya tarik paling gedhe saka kastil mesthine ana ing Hall of Fame 16 meter [...]

  • Bèntèng Trosky Maca liyane>

    Bèntèng Trosky

    Reruntuhan Kastil Trosky dumunung ing sisih ndhuwur gunung jeneng sing padha (488 m above sea level), ing desa Troskovice ing distrik Semily Liberec. Iki diduweni dening negara (diatur dening National Heritage Institute) lan bisa diakses dening masyarakat. Lebu minangka simbol saka Bohemian Paradise lan salah sijine kastil sing paling kerep dibukak ing Republik Ceko. Reruntuhan Kastil Trosky dumunung ing sisih ndhuwur jeneng sing padha [...]

  • Sunset & Phantom 4 Maca liyane>

    Sunset & Phantom 4

    Castle kiamat dumunung ing ndhuwur gunung padha (488 m) ing desa Troskovice Semily District ing Liberec Region. Iki diduweni dening negara (diwènèhaké déning Institut Monumen Nasional) lan bisa diakses masarakat. Lebu minangka simbol saka Bohemian Paradise lan salah sijine kastil sing paling kerep dibukak ing Republik Ceko. Ing sisih ndhuwur gunung dumunung ing area sing dilindhungi [...]

  • Castle ngrusak Trosky Maca liyane>

    Castle ngrusak Trosky

    Reruntuhan Istana Trosky meh ngenteni lan pemandangan Menara Baba lan Panna 11.07.2016 menyang sakubengé. Reruntuhan Kastil Trosky dumunung ing sisih ndhuwur gunung jeneng sing padha (488 m above sea level), ing desa Troskovice ing distrik Semily Liberecký Region. Iki diduweni dening negara (diwènèhaké déning Institut Monumen Nasional) lan bisa diakses masarakat. Lebu minangka simbol saka Ceko [...]

  • Czech Paradise lan Trosky Maca liyane>

    Czech Paradise lan Trosky

    Castle kiamat dumunung ing ndhuwur gunung padha (488 m) ing desa Troskovice Semily District ing Liberec Region. Iki diduweni dening negara (diwènèhaké déning Institut Monumen Nasional) lan bisa diakses masarakat. Lebu minangka simbol saka Bohemian Paradise lan salah sijine kastil sing paling kerep dibukak ing Republik Ceko. Ing sisih ndhuwur gunung dumunung ing area sing dilindhungi [...]

  • Sunset Debris Bohemian Paradise & Phantom 4 Maca liyane>

    Sunset Debris Bohemian Paradise & Phantom 4

    Sunset Debris Bohemian Paradise & Phantom 4. Czech Paradise (Jerman Böhmisches Paradies) iku jeneng kanggo wilayah ing Pojizeří tengah kang nduwèni konsentrasi dhuwur saka monumen alam lan sajarah. Jeneng Bohemian Paradise wiwitane diarani wilayah Litomerice (saiki disebut Taman Bohemia), diarani populasi Jerman. Definisi saiki digawe ing 2. setengah saka 19. abad. Minangka penulisé [...]

  • Kastil Kost Bohemian Paradise Maca liyane>

    Kastil Kost Bohemian Paradise

    Bone iku Bèntèng Gotik dumunung ing Ceko Paradise ing Podkost Cadastral, bagéan saka municipality Libošovice, distrik Jicin, mung sawetara meter saka tapel wates Bohemia Tengah lan tlatah Hradec Králové. Iki minangka properti pribadi ing Ceko Count Kinský dal Borgo. Bangunan iki dibangun dening 1349 Beneš saka Vartemberk sawetara taun kepungkur. Minangka salah siji saka sawetara kastil kita dumunung ora [...]

  • Pískovna, Ceko Paradise, Trosky, Prachov Rocks Maca liyane>

    Pískovna, Ceko Paradise, Trosky, Prachov Rocks

    Tampilan gedhe saka lapangan, meadows lan menara sandstone saka kutha rocky Apolena ing reruntuhan reruntuhan Dew saka Saben wisata sadurunge 70 dikonfirmasi manawa dheweke dumunung ing jantung Bohemian Paradise. Wiwit wekdal punika, sawetawis bagéyan ageng bagéyan sawah sampun ditelan déning raksasa raksasa kothak wedhi gunting lan tampilan Trosky sampun nutupi struktur ingkang ageng ing [...]

Bali menyang Top