Giant, buta Gunung, Ceko Paradise
salib-negara

salib-negara

  • Příchovice, ROOT, buta Gunung Maca liyane>

    Příchovice, ROOT, buta Gunung

    Příchovice (Jerman Stephansruh utawa Prichowitz) iku sawijining désa, minangka bagéan saka désa Kořenov ing distrik Jablonec nad Nisou. Punika babagan 3 km kidul-kulon Kořenov. Ana alamat 279 sing didaftar. Pedunung 271 manggon ing kene kanthi permanen. Příchovice wiwitané kalebu pemukiman lan bagéan saka Dolní Příchovice, Horní Příchovice, Pustiny, Morava, Libštát, Potočná, Nová Huť, Tesařov lan [...]

  • Ski Resort Rokytnice nad Jizerou Maca liyane>

    Ski Resort Rokytnice nad Jizerou

    Rokytnice nad Jizerou (Jerman Rochlitz) iku sawijining kutha lan pegunungan ing Pagunungan Giant. Dumunung ing wilayah Liberec, distrik Semily, ing lembah Huťský stream elongated antarane gunung massifs Guard (782 m) Sétan kang Mountain (1022 m) lan Lysa hora (1344 m) lan bebarengan ing kiwa (wétan) pinggiran kali Jizera. Kutha ing lembah Huťský potok ana ketoke [...]

  • buta Gunung Maca liyane>

    buta Gunung

    Upper Mísečky (Jerman Ober Schüsselbauden) minangka desa gunung paling dhuwur ing Pagunungan Krkonoše. Kaca administrasi dumunung ing Vítkovice. Bangunan kasebut dibangun ing lereng Medvedina kanthi dhuwuré 1000 meter. Dumunung ing sisih lor Vítkovice lan ing sisih kulon Špindlerův Mlýn. Kutha gunung pisanan dibangun ing 1642. Ing awal orane padha urip ing kene [...]

Bali menyang Top