Giant, buta Gunung, Ceko Paradise
tilase

tilase

  • Labe Dam Spindleruv Mlyn Maca liyane>

    Labe Dam Spindleruv Mlyn

    Špindlerův Mlýn (Spindlermühle Jerman) minangka sawijining wisata turis lan wisata penting ing Pagunungan Krkonoše. Kutha ing Špindlerův Mlýn duwé pedunung 1200 (ing 2006 padha duwé 1400) lan wilayah 7690,91 ha. Dalan II / 295 rampung ing tengah kutha, diiringi dalan gunung ing Špindlerův bouda. Labská dam minangka wadhuk banyu ing dharatan Elbe kali [...]

  • Rezek Gunung & Autumn lan sunrise Maca liyane>

    Rezek Gunung & Autumn lan sunrise

    Sunrise ing Pagunungan Krkonoše ing Rezka. Rezek (Pagunungan Giants) - jeneng lokal ing Pagunungan Krkonoše, sawijining pemukiman cocok kanggo kutha Jablonec nad Jizerou. Pagunungan Giants (Jerman Riesengebirge, Polandia Karkonosze) yaiku gunggung geomorfologi lan gunung paling dhuwur ing Ceko lan Tanah Tinggi. Kutha iki dumunung ing Bohemia lor-wétan (sisih kulon dumunung ing tlatah Liberec, ing sisih wétan Královéhradecký) lan ing sisih kidul wétan Silesia. Gunung paling dhuwur ing Pagunungan Giant yaiku Sněžka [...]

  • Příchovice, ROOT, buta Gunung Maca liyane>

    Příchovice, ROOT, buta Gunung

    Příchovice (Jerman Stephansruh utawa Prichowitz) iku sawijining désa, minangka bagéan saka désa Kořenov ing distrik Jablonec nad Nisou. Punika babagan 3 km kidul-kulon Kořenov. Ana alamat 279 sing didaftar. Pedunung 271 manggon ing kene kanthi permanen. Příchovice wiwitané kalebu pemukiman lan bagéan saka Dolní Příchovice, Horní Příchovice, Pustiny, Morava, Libštát, Potočná, Nová Huť, Tesařov lan [...]

  • Harrachov & Sunrise Maca liyane>

    Harrachov & Sunrise

    Harrachov lan Sunrise 14.11.2016. Harrachov (Harrachsdorf) iku sawijining kutha lan resor gunung sing penting ing Pagunungan Krkonoše. Dumunung ing sangisore Gunung Iblis ing lembah Kali Mumlava. Secara administratif dumunung ing wilayah Liberec, Distrik Semily. Tlatah kutha kasebut sacara langsung dumunung ing Polandia, sing ana hubungane karo lalu lintas dalan sing signifikan. Ing panggonan dina Harrachov dheweke ana ing 17. abad didegaké desa [...]

  • buta Gunung Maca liyane>

    buta Gunung

    Upper Mísečky (Jerman Ober Schüsselbauden) minangka desa gunung paling dhuwur ing Pagunungan Krkonoše. Kaca administrasi dumunung ing Vítkovice. Bangunan kasebut dibangun ing lereng Medvedina kanthi dhuwuré 1000 meter. Dumunung ing sisih lor Vítkovice lan ing sisih kulon Špindlerův Mlýn. Kutha gunung pisanan dibangun ing 1642. Ing awal orane padha urip ing kene [...]

Bali menyang Top