Giant, buta Gunung, Ceko Paradise
Benecko

Benecko

  • Benecko lookout tower Žalý photography Maca liyane>

    Benecko lookout tower Žalý photography

    desa Benecko Buta dumunung ing Jilemnická, ing sisih lor-wétan ing distrik Semily. Iku kasusun saka wolung bagean (Benecko Štěpanice Lower, Upper Štěpanice Mrklov, Rychlov, Štěpanická Lhota Zakoutí Zaly). Kira-kira ana pedunung 1 100. Benecke tengah pemukiman gravitasi saka wilayah wis dipindhah liwat wektu miturut aktivitas ekonomi berlaku. tengah sajarah Original pemukiman padha Štěpanice ndhuwur - [...]

  • Pagunungan Benecko lan Giant saka ndhuwur Maca liyane>

    Pagunungan Benecko lan Giant saka ndhuwur

    Benecko (13.09.2016) yaiku sawijining desa Krkonoše ing Jilemnice, ing sisih wetan saka Semily. Dumadi saka wolung bagean (Benecko, Dolni Stepanice, Horni Stepanice, Mrklov, Rychlov, Stepanicka Lhota, Zákoutí lan Žalý). Pusat gravitasi saka wilayah entuk manfaat wis owah liwat wektu miturut kahanan ekonomi sing dumadi. Pusat sajarah pemukiman asli yaiku Horní Štěpanice - omah gedhé [...]

  • Lookout Žalý Benecko Maca liyane>

    Lookout Žalý Benecko

    Zaly (Heidelberg, Jerman) yaiku gunung kang lokasiné ing crook saka Zala Pegunungan pungkasan ing sisih tengah Gunung Buta babagan 1,5 km east of Benecko. Hora dumunung ing buta Mountain National Park. Zaly kasusun saka rong pucuk:. Samping Zaly (Jerman Hinterer Heidelberg) - ing luwih saka loro pucuk wis dhuwur 1036 meter lan dumunung ing koordinat 50 ° 39'54 "s S. [...]

  • Štěpanice lan Benecko Maca liyane>

    Štěpanice lan Benecko

    Dolní Štěpanice minangka bagéan saka desa Benecko ing Pagunungan Krkonoše ing distrik Semily ing wilayah Liberec. Pagunungan iki dumunung ing lembah sing bentuke Y sing dibentuk saka patemon Kali Cedron lan Kali Jizerka. Pemukiman (bebarengan karo Horní Štěpanice) bisa didegaké ing sangisoré kolonisasi Markvartic saka Podkrkonoší, nanging sumber sejarah sing bisa dipercaya ilang. Taun 1304 dianggep tanggal sajarah yayasan, [...]

Bali menyang Top