Giant, buta Gunung, Ceko Paradise
water park

water park

  • Labe Dam Spindleruv Mlyn Maca liyane>

    Labe Dam Spindleruv Mlyn

    Špindlerův Mlýn (Spindlermühle Jerman) minangka sawijining wisata turis lan wisata penting ing Pagunungan Krkonoše. Kutha ing Špindlerův Mlýn duwé pedunung 1200 (ing 2006 padha duwé 1400) lan wilayah 7690,91 ha. Dalan II / 295 rampung ing tengah kutha, diiringi dalan gunung ing Špindlerův bouda. Labská dam minangka wadhuk banyu ing dharatan Elbe kali [...]

Bali menyang Top