Giant, buta Gunung, Ceko Paradise

AI

  • Video Maker & Artificial Intelligence Maca liyane>

    Video Maker & Artificial Intelligence

    Kita bakal enggal-enggal nerbitake proyek sing anyar, sing saiki wis rampung. Nonton proyek iki, kanthi bantuan mesin sing luwih maju, adhedhasar skenario sing prasaja, nggawe video animasi lan animasi. Machine Learning Machine Learning minangka subset saka intelligence artificial, dealing karo algoritma lan teknik sing ngidini sistem komputer kanggo 'sinau'. Kanthi sinau ing [...]

  • Kacerdhasan gawéyan Maca liyane>

    Kacerdhasan gawéyan

    Artificial Intelligence (AI Artificial intelligence Inggris AI) iku cabang saka ilmu dealing karo nitahaken saka mesin nuduhake pratandha saka prilaku cerdas. Definisi "prilaku cerdas" isih ing diskusi, minangka standar migunakake alesan manungsa cerdas. Kanthi konsep iki pisanan teka John McCarthy ing 1955. riset Artificial intelligence punika Highly technical lan specialized, malih, dipérang [...]

Bali menyang Top