Adobe Inc.

Adobe Inc., umum dikenal minangka Adobe (sadurunge Adobe Systems Incorporated), yaiku perusahaan perangkat lunak komputer multinasional Amerika. Perusahaan iki bermarkas di San Jose, California, Amerika Serikat. Adobe wis sacara historis

Read More
Ninggalake komentar