Giant, buta Gunung, Ceko Paradise
Lysa hora

Lysa hora

  • Panorama buta, buta Gunung, Paseky nad Jizerou Maca liyane>

    Panorama buta, buta Gunung, Paseky nad Jizerou

    Paseky nad Jizerou kuwi sawijining desa ing Semily, ing region Liberec, ing Pagunungan Giant ing sisih kulon Pagunungan Jizera, ing sisih tengen Jizera Mine. Pedunung 252 manggon ing kene; sawetara pondokan lan bangunan liyane nglayani dina kanggo liburan. Ing sisih lor kotamadya belongs menyang Taman Nasional Krkonoše, sisih kidul kalebu pemukiman utama ing Pagunungan Lanskap Dilindungi Gunung Jizera. [...]

  • Panorama Rokytnice nad Jizerou Lysá hora Maca liyane>

    Panorama Rokytnice nad Jizerou Lysá hora

    Rokytnice nad Jizerou (Landhotel ing Jerman) iku sawijining kutha lan Resor gunung ing gunung kulon. Dumunung ing wilayah Liberec, distrik Semily, ing lembah Huťský stream elongated antarane gunung massifs Guard (782 m) Sétan kang Mountain (1022 m) lan Lysa hora (1344 m) lan bebarengan ing kiwa (wétan) pinggiran kali Jizera. Iku urip watara 2 700. [...]

  • Lookout Rock Constable ing Rokytnice nad Jizerou Maca liyane>

    Lookout Rock Constable ing Rokytnice nad Jizerou

    Pejabat ing Lookout Rock Rokytnice nad Jizerou, 778 m Guard Hill (kene disebut policeman) iku salah siji saka pengawal bukit, saka kang ing sasi wis dielingake desa tetanggan sadurunge mlebu saka mungsuh. geni iki pesen kita kudu saka gunung kanggo njaluk liwat Kozákov kanggo wilayah, ing tengah Bohemia. Lookout Rock policeman dumunung ing [...]

  • Vitkovice ing Gunung Buta Maca liyane>

    Vitkovice ing Gunung Buta

    Desa Vitkovice (Jerman Witkowitz) dumunung ing distrik Semily, Liberec region. Dumunung ing Pagunungan Giant sadawane jurang Jizerka. Kanggo 28. 8. 2006 didunungi dening 426. Disebutake pisanan disebutake desa kasebut saka 1606. Ing 1. setengah saka 17. Kaca dhasar sing kagawé saka kulawarga Preussler ana ing kono. Desa kasebut kasusun saka siji kadaster [...]

  • EMBA spol. s ro Paseky nad Jizerou Maca liyane>

    EMBA spol. s ro Paseky nad Jizerou

    EMBA al. s ro iku perusahaan Ceko ing tapel wates gunung Krkonose. Awal sajarah kertas tar ing Paseky nad Jizerou kanggo taun 1882, nalika ana Rösslerovými sedulur didegaké pabrik kanggo gawenan tangan produk karton packaging putih kanggo industri kaca ing wilayah Jablonec. Kanggo tataran sabanjure kabèh urip ditondoi dening expansion saka perusahaan [...]

  • Paseky nad Jizerou, Vilemov, Rokytnice nad Jizerou Maca liyane>

    Paseky nad Jizerou, Vilemov, Rokytnice nad Jizerou

    Paseky nad Jizerou kuwi sawijining desa ing Semily, ing region Liberec, ing Pagunungan Giant ing sisih kulon Pagunungan Jizera, ing sisih tengen Jizera Mine. Pedunung 252 manggon ing kene; sawetara pondokan lan bangunan liyane nglayani dina kanggo liburan. Sisih Lor saka kotamadya belongs menyang Taman Nasional Krkonoše, sisih kidul, kalebu pemukiman utama ing Wilayah Lanskap Dilindungi. [...]

  • Giant, Lysa hora, Poland Maca liyane>

    Giant, Lysa hora, Poland

    Pagunungan Giants (Jerman Riesengebirge, Polandia Karkonosze) yaiku gunggung geomorfologi lan gunung paling dhuwur ing Ceko lan Tanah Tinggi. Kutha iki dumunung ing Bohemia lor-wétan (sisih kulon dumunung ing tlatah Liberec, ing sisih wétan Královéhradecký) lan ing sisih kidul wétan Silesia. Gunung paling dhuwur ing Pagunungan Giant yaiku Sněžka (1603 m). Miturut gosip, Pagunungan Krkonoše njaga roh Krakonoš mitos. Iku salah siji resort gunung paling populer ing [...]

Bali menyang Top