Giant, buta Gunung, Ceko Paradise
DJs pindhah

DJs pindhah

  • Sunset & Phantom 4 Maca liyane>

    Sunset & Phantom 4

    Castle kiamat dumunung ing ndhuwur gunung padha (488 m) ing desa Troskovice Semily District ing Liberec Region. Iki diduweni dening negara (diwènèhaké déning Institut Monumen Nasional) lan bisa diakses masarakat. Lebu minangka simbol saka Bohemian Paradise lan salah sijine kastil sing paling kerep dibukak ing Republik Ceko. Ing sisih ndhuwur gunung dumunung ing area sing dilindhungi [...]

  • Háje nad Jizerou, Loukov, Pond saka ndhuwur Maca liyane>

    Háje nad Jizerou, Loukov, Pond saka ndhuwur

    Desa Haje nad Jizerou dumunung ing Semily District ing wilayah Liberec, ing tengah link antarane kutha-kutha Semily lan Jilemnice, ing pinggiring Kali Jizera (Grove ing bank kiwa, sisih liyane ing sisih tengen). Pedunung 682 manggon ing kene. Sadurunge, kanggo 1. 3. 2001, penduduk 637 wis dilapurake kanthi permanen ing desa kasebut, ing ngendi 302 ing desa Dolní Sytová, [...]

  • Castle ngrusak Trosky Maca liyane>

    Castle ngrusak Trosky

    Reruntuhan Istana Trosky meh ngenteni lan pemandangan Menara Baba lan Panna 11.07.2016 menyang sakubengé. Reruntuhan Kastil Trosky dumunung ing sisih ndhuwur gunung jeneng sing padha (488 m above sea level), ing desa Troskovice ing distrik Semily Liberecký Region. Iki diduweni dening negara (diwènèhaké déning Institut Monumen Nasional) lan bisa diakses masarakat. Lebu minangka simbol saka Ceko [...]

  • Jurus saka dhuwur Maca liyane>

    Jurus saka dhuwur

    Pagunungan Jizera (Isergebirge Jerman, Polandia Góry Izerskie, slang uga disebut Jizerky) yaiku total geomorfologi lan jembar wewengkon paling lor ing Republik Ceko. Pagunungan kasebut dijenengake sawise Kali Jizera, sing ana ing lereng Smrk, gunung paling dhuwur ing wilayah Ceko. Biyen dikenal minangka ujung kulon Pagunungan Giant. Sebagéan gedhé dumunung ing Polandia, ing ngendi [...]

  • Czech Paradise lan Trosky Maca liyane>

    Czech Paradise lan Trosky

    Castle kiamat dumunung ing ndhuwur gunung padha (488 m) ing desa Troskovice Semily District ing Liberec Region. Iki diduweni dening negara (diwènèhaké déning Institut Monumen Nasional) lan bisa diakses masarakat. Lebu minangka simbol saka Bohemian Paradise lan salah sijine kastil sing paling kerep dibukak ing Republik Ceko. Ing sisih ndhuwur gunung dumunung ing area sing dilindhungi [...]

  • Prachov Rocks, blumbang Jinolice, Jinolice Maca liyane>

    Prachov Rocks, blumbang Jinolice, Jinolice

    Prachovské Rocks rock tatanan klompok sandstone saka manéka warna, mulet babagan 5 kanggo 7 km northwest of Jicin, cadangan alam, bagéan saka PLA Ceko Paradise lan panggonan turis kang misuwur. Padha kawangun ing jaman Mesozoic minangka endhepan ing pojok segara. Geomorphologically Prachovské rocks iku bagéyan saka kabèh Jičínská Upland, Upland podcelku Turnovská, distrik Vyskeřská dhuwur lan [...]

  • Lookout Stepanek buta Gunung Maca liyane>

    Lookout Stepanek buta Gunung

    Štěpánka (Jerman Stephanshöhe) iku neogothic menara watu ing ndhuwur Star (959 m) ing kulon buta ing Příchovický Pegunungan. Dumunung ing wilayah cadastral Příchovice cedhak Kořenov, Kořenov, distrik Jablonec nad Nisou. Menara peninjau punika dhuwuré 24, dibangun ing antarane 1847 lan 1892. Konstruksi wiwit dening Pangeran Camill Rohan nalika kekaisaran [...]

Bali menyang Top