Giant, buta Gunung, Ceko Paradise

4K

  • Hruboskalsko saka dhuwur Maca liyane>

    Hruboskalsko saka dhuwur

    Hruboskalsko minangka cadangan alam sing dikenal kanggo 22. April 1998. 219,2 ha minangka salah sawijining kutha paling gedhe ing Bohemia Paradise Landscape Landscape Area. Alesan kanggo pangayoman kasebut minangka kutha rock ekstensif sing dilindhungi relik. kutha rock Hruboskalské kalebu atusan massifs rock lan menara kapisah, kang tekan dhuwur nganti 60 m. Amarga sandstone resistance kurang lan pancet [...]

  • Spring ing Pagunungan Giant, Rokytnice nad Jizerou, Buřany, Františkov Maca liyane>

    Spring ing Pagunungan Giant, Rokytnice nad Jizerou, Buřany, Františkov

    Pagunungan Giants (Jerman Riesengebirge, Polandia Karkonosze) yaiku gunggung geomorfologi lan gunung paling dhuwur ing Ceko lan Tanah Tinggi. Kutha iki dumunung ing Bohemia lor-wétan (sisih kulon dumunung ing tlatah Liberec, ing sisih wétan Královéhradecký) lan ing sisih kidul wétan Silesia. Gunung paling dhuwur ing Pagunungan Giant yaiku Sněžka (1603 m). Miturut gosip, Pagunungan Krkonoše njaga semangat Krakonos mitos. Iki minangka salah sawijining gunung paling populer ing Republik Ceko. [...]

  • DJI Mavic Pro Maca liyane>

    DJI Mavic Pro

    Smart mbengung - kamera 4K 3osou stabil kanggo nggayuh 7km, 27min babagan toleransi, max Speed ​​65km / h, bobot 734g, GPS, microSD (max.64GB), fungsi deteksi alangan TAPFLO lan ActiveTrack.. Intelligent mbengung bisa supaya alangan lan mung ngawang. Sistem kalebu FlightAutonomy 5 kamera, GPS lan GLONASS, 2 sensor jarak ultrasonik, sensor keluwih lan komputerisasi 24-kinerja [...]

  • Paseky nad Jizerou saka ndhuwur Maca liyane>

    Paseky nad Jizerou saka ndhuwur

    Paseky nad Jizerou ndeleng saka dhuwur 06.04.2018. Paseky nad Jizerou kuwi sawijining desa ing Semily, ing region Liberec, ing Pagunungan Giant ing sisih kulon Pagunungan Jizera, ing sisih tengen Jizera Mine. Pedunung 252 manggon ing kene; sawetara pondokan lan bangunan liyane nglayani dina kanggo liburan. Sisih lor désa kasebut minangka Taman Nasional Krkonoše, sisih kidul [...]

  • Minecraft Girls Music Song Band Maca liyane>

    Minecraft Girls Music Song Band

    Conto saka lagu sing digawe kanthi otomatis nggunakake machine learning. Piranti lunak otomatis nggawe musik lan video kanthi dhasar. Sakcepete bakal kasedhiya ing kene, ing ngendi sampeyan bisa nyoba lan nggunakake teknologi iki gratis lan tanpa wates. Minecraft minangka game komputer sing njupuk Panggonan ing donya mbukak ing ngendi pamuter nduweni kabebasan kanthi tanpa wates lan [...]

  • Santai musik & Jizera beku Maca liyane>

    Santai musik & Jizera beku

    Jizera beku ing stream ing Dolní Sytová ditemoni musik santai. Dolni Sytova (Jerman Nieder-Sittau) minangka pamukiman minangka bagean lokal saka desa Háje nad Jizerou ing distrik Semily ing Liberecký Region. Babagan 1,5 km ing lor-wétan Hájů nad Jizerou, ing sisih tengen dalan Jizera, ing wilayah sing diduwèni mayoritas déning alas lan alas. Iki minangka dalan II / 292. Ana alamat 161 sing didaftar. Pedunung 288 manggon ing kene kanthi permanen. Disebutake pisanan disebutake desa kasebut saka 1323. Parsonage saka pemukiman iku kalebu Loukov (paroki Katolik Roma ing Gereja St. Stanislaus [...]

  • Bèntèng Nístějka saka ndhuwur, Februari 2018 Maca liyane>

    Bèntèng Nístějka saka ndhuwur, Februari 2018

    Nístějka minangka reruntuhan kastil ing dalan gedhé ing sadhuwuring padhatan Kali Jizera lan Farský potok lan ngelawan dalan I / 14, ing area kanthi jeneng sing padha. Diakses ing turisme wisata kuning saka Vysoké nad Jizerou. Penemuan keramik mbuktikake ngarsane manungsa sanajan ing 17. st. Diwatesi dadi menara sing melingkar, istana lan remitan benteng. Sisa saka kastil dilindhungi minangka [...]

  • DJI Mavic Kanggo 4K Video Test Maca liyane>

    DJI Mavic Kanggo 4K Video Test

    DJI Mavic Pro mbengung cilik, nanging kuat, thanks kanggo kang langit dadi kanvas kanggo kreatifitas, gampang lan tanpa kuwatir, lan mbantu sampeyan nggawe saben wayahe torsi online. Penyimpenan kompak tansah teknologi dhuwur-dhuwur sing ndadekake Mavic Pro dadi kamera sing paling canggih DJI nganti saiki. 24 intine komputasi kuat, sistem transmisi rampung kanthi jangkauan nganti 7 km, [...]

  • Jembatan njero ruangan kayu, Bystrá nad Jizerou Maca liyane>

    Jembatan njero ruangan kayu, Bystrá nad Jizerou

    Jembatan njero ruangan kayu ing Bystré nad Jizerou ing musim semi 2016 sawetara sasi sadurunge rekonstruksi rampung, nalika jembatan kabèh diunggah lan dipindhah menyang sisih Jizera. Iki minangka salah sawijining kreteg ing pinggir dalan sing isih urip. Iki dirancang minangka jembatan tipe menara. Ing salah sawijining blok saka pilar watu kasebut diukir taun 1888, yaiku [...]

  • Panorama buta, buta Gunung, Paseky nad Jizerou Maca liyane>

    Panorama buta, buta Gunung, Paseky nad Jizerou

    Paseky nad Jizerou kuwi sawijining desa ing Semily, ing region Liberec, ing Pagunungan Giant ing sisih kulon Pagunungan Jizera, ing sisih tengen Jizera Mine. Pedunung 252 manggon ing kene; sawetara pondokan lan bangunan liyane nglayani dina kanggo liburan. Ing sisih lor kotamadya belongs menyang Taman Nasional Krkonoše, sisih kidul kalebu pemukiman utama ing Pagunungan Lanskap Dilindungi Gunung Jizera. [...]

  • EMBA spol. s ro Paseky nad Jizerou Maca liyane>

    EMBA spol. s ro Paseky nad Jizerou

    EMBA al. s ro iku perusahaan Ceko ing tapel wates gunung Krkonose. Awal sajarah kertas tar ing Paseky nad Jizerou kanggo taun 1882, nalika ana Rösslerovými sedulur didegaké pabrik kanggo gawenan tangan produk karton packaging putih kanggo industri kaca ing wilayah Jablonec. Kanggo tataran sabanjure kabèh urip ditondoi dening expansion saka perusahaan [...]

  • 4K frosty Maca liyane>

    4K frosty

    Mrazik (Morozko Rusian, Morozko) yaiku film Soviet saka 1964 sing sacara tradisional diterbitake ing TV Ceko nalika jaman Natal. Frost (Laksamana Mraz) uga dadi mitos mitos Slavik mitos. Film iki disutradarani dening Alexander Rou, penulis naskah ana dramawan utama Nikolai Erdman. Film iki nggunakake motif-motif crita dongeng tradisional Rusia, nanging crita dhewe asli. Karakter utama yaiku [...]

  • Spring saka Pagunungan Giant Maca liyane>

    Spring saka Pagunungan Giant

    Source Elbe iku jeneng panggonan kanggo ridges gunung, simbolis kanggo tujuan wisata dianggep minangka awal kali Elbe. Dumunung ing elevasi udakara 1 387 m ing Meadow Elbe, kurang saka kilometer kidul-kulon saka Violík gunung menyang Tanah Spindleruv Mlyn, utawa ing distrik wilayah Trutnov Hradec Králové. Wewatesan karo kutha Harrachov mangkono distrik Semily Region [...]

  • Sunrise, Rezek, Pagunungan Giant Maca liyane>

    Sunrise, Rezek, Pagunungan Giant

    Srengenge tiba saka dhuwur ing ndhuwur Rezec ing Pagunungan Giant kanthi resolusi 4K. Pagunungan Giants (Jerman Riesengebirge, Polandia Karkonosze) yaiku gunggung geomorfologi lan gunung paling dhuwur ing Ceko lan Tanah Tinggi. Kutha iki dumunung ing Bohemia lor-wétan (bagéan kulon dumunung ing Liberec, ing sisih wétan Královéhradecký) lan ing sisih kidul bagéan Polandia saka Silesia. Gunung paling dhuwur ing Pagunungan Giant yaiku Sněžka (1603 m). Miturut [...]

  • Pančavský grojogan 4k video Maca liyane>

    Pančavský grojogan 4k video

    Panchavský Waterfall (German Pantschefall) yaiku grojogan ing desa Špindlerův Mlýn ing wewengkon Hradec Králové. Iki minangka grojogan paling dhuwur ing Republik Ceko. Ngukur ukuran meter 148 lan dumunung ing lereng wétan ing sisih ndhuwur Tambang Elbe ing Pagunungan Krkonoše ing Pagunungan Giants (Pančavská jáma). Grojogan kasebut minangka aliran Pančava (anak kali tengen Elbe). Iku stabil kanthi aliran fluktuasi, rata-rata [...]

  • ketel buta 4K video Maca liyane>

    ketel buta 4K video

    Kotel (Jerman Kesselkoppe) minangka puncak khas sing dumunung ing Pagunungan Bohemia sing paling dhuwur ing Pagunungan Giant. Dumunung ing sisih kulon distrik Semily ing region Liberec, sing paling dhuwur. Ketinggian 1435 m yaiku 10. gunung paling dhuwur ing Republik Ceko. Sadurungé, iku uga diarani Krkonoše lan Kokrháč. Iku gunung sing [...]

Bali menyang Top