Giant, buta Gunung, Ceko Paradise
video 4k

video 4k

  • Hruboskalsko saka dhuwur Maca liyane>

    Hruboskalsko saka dhuwur

    Hruboskalsko minangka cadangan alam sing dikenal kanggo 22. April 1998. 219,2 ha minangka salah sawijining kutha paling gedhe ing Bohemia Paradise Landscape Landscape Area. Alesan kanggo pangayoman kasebut minangka kutha rock ekstensif sing dilindhungi relik. kutha rock Hruboskalské kalebu atusan massifs rock lan menara kapisah, kang tekan dhuwur nganti 60 m. Amarga sandstone resistance kurang lan pancet [...]

  • Spring ing Pagunungan Giant, Rokytnice nad Jizerou, Buřany, Františkov Maca liyane>

    Spring ing Pagunungan Giant, Rokytnice nad Jizerou, Buřany, Františkov

    Pagunungan Giants (Jerman Riesengebirge, Polandia Karkonosze) yaiku gunggung geomorfologi lan gunung paling dhuwur ing Ceko lan Tanah Tinggi. Kutha iki dumunung ing Bohemia lor-wétan (sisih kulon dumunung ing tlatah Liberec, ing sisih wétan Královéhradecký) lan ing sisih kidul wétan Silesia. Gunung paling dhuwur ing Pagunungan Giant yaiku Sněžka (1603 m). Miturut gosip, Pagunungan Krkonoše njaga semangat Krakonos mitos. Iki minangka salah sawijining gunung paling populer ing Republik Ceko. [...]

  • Bèntèng Nístějka saka ndhuwur, Februari 2018 Maca liyane>

    Bèntèng Nístějka saka ndhuwur, Februari 2018

    Nístějka minangka reruntuhan kastil ing dalan gedhé ing sadhuwuring padhatan Kali Jizera lan Farský potok lan ngelawan dalan I / 14, ing area kanthi jeneng sing padha. Diakses ing turisme wisata kuning saka Vysoké nad Jizerou. Penemuan keramik mbuktikake ngarsane manungsa sanajan ing 17. st. Diwatesi dadi menara sing melingkar, istana lan remitan benteng. Sisa saka kastil dilindhungi minangka [...]

  • Jembatan njero ruangan kayu, Bystrá nad Jizerou Maca liyane>

    Jembatan njero ruangan kayu, Bystrá nad Jizerou

    Jembatan njero ruangan kayu ing Bystré nad Jizerou ing musim semi 2016 sawetara sasi sadurunge rekonstruksi rampung, nalika jembatan kabèh diunggah lan dipindhah menyang sisih Jizera. Iki minangka salah sawijining kreteg ing pinggir dalan sing isih urip. Iki dirancang minangka jembatan tipe menara. Ing salah sawijining blok saka pilar watu kasebut diukir taun 1888, yaiku [...]

  • Spring saka Pagunungan Giant Maca liyane>

    Spring saka Pagunungan Giant

    Source Elbe iku jeneng panggonan kanggo ridges gunung, simbolis kanggo tujuan wisata dianggep minangka awal kali Elbe. Dumunung ing elevasi udakara 1 387 m ing Meadow Elbe, kurang saka kilometer kidul-kulon saka Violík gunung menyang Tanah Spindleruv Mlyn, utawa ing distrik wilayah Trutnov Hradec Králové. Wewatesan karo kutha Harrachov mangkono distrik Semily Region [...]

  • Sunrise, Rezek, Pagunungan Giant Maca liyane>

    Sunrise, Rezek, Pagunungan Giant

    Srengenge tiba saka dhuwur ing ndhuwur Rezec ing Pagunungan Giant kanthi resolusi 4K. Pagunungan Giants (Jerman Riesengebirge, Polandia Karkonosze) yaiku gunggung geomorfologi lan gunung paling dhuwur ing Ceko lan Tanah Tinggi. Kutha iki dumunung ing Bohemia lor-wétan (bagéan kulon dumunung ing Liberec, ing sisih wétan Královéhradecký) lan ing sisih kidul bagéan Polandia saka Silesia. Gunung paling dhuwur ing Pagunungan Giant yaiku Sněžka (1603 m). Miturut [...]

Bali menyang Top