Giant, buta Gunung, Ceko Paradise
3100134

3100134

  • Akhir minggu uap Krkonoše, lokomotif uap 310.0134 Maca liyane>

    Akhir minggu uap Krkonoše, lokomotif uap 310.0134

    Friends Club railways Bohemian Paradise ing ngandhapipun Gubernur Liberec Region dianakaké taun sabanjuré favorit nganggo sepur uap ing sesi Vrchlabí - Kunčice - Martinice ing Gunung Buta - Jilemnice - Rokytnice nad Jizerou disambung karo "soré Krakonošova panas," layang lan aman saka pengunjung saka loro near Vrchlabí lan saka arah Rokytnice. 310.0 lokomotif seri punika [...]

Bali menyang Top