Giant, buta Gunung, Ceko Paradise
27.07.2018

27.07.2018

  • Gerhana bulan 27.7.2018 Maca liyane>

    Gerhana bulan 27.7.2018

    Aja nggoleki gerhana paling dawa lunar! Ana tanggal nalika kita bakal nyekseni, yen cuaca cenderung, gerhana Bulan lengkap. Kanggo astronom kasebut bakal dadi salah sawijining gerhana bulan paling nyenengake ing dekade iki. Lintasan kasebut bakal ngliwati bayangan bumi kita, meh langsung ing tengah. Kita bisa nonton fenomena iki 27.7.2018 ing wayah sore sasuwene rembulan dumadi ing tlatah wétan. Iki ana ing 20: 47. [...]

Bali menyang Top