Giant, buta Gunung, Ceko Paradise

22

  • Pinnacle Studio Ultimate 22 Maca liyane>

    Pinnacle Studio Ultimate 22

    Ing pungkasan mangsa liburan Pinnacle ngenalaken versi anyar Pinacle Studio 22 kanthi akeh fitur-fitur anyar. Inovasi utama sajatiné arupa karya sing lengkap karo werna paparan lan cahya, fungsi editing sing luwih apik nalika ngrekam layar, ngrekam gambar layar lan gambar webcam, efek sing luwih apik saka adegan campuran lan nyusun video saka macem-macem lagu sakwentoro. Pinnacle Studio [...]

Bali menyang Top