Giant, buta Gunung, Ceko Paradise
2018

2018

  • Gerhana bulan 27.7.2018 Maca liyane>

    Gerhana bulan 27.7.2018

    Aja nggoleki gerhana paling dawa lunar! Ana tanggal nalika kita bakal nyekseni, yen cuaca cenderung, gerhana Bulan lengkap. Kanggo astronom kasebut bakal dadi salah sawijining gerhana bulan paling nyenengake ing dekade iki. Lintasan kasebut bakal ngliwati bayangan bumi kita, meh langsung ing tengah. Kita bisa nonton fenomena iki 27.7.2018 ing wayah sore sasuwene rembulan dumadi ing tlatah wétan. Iki ana ing 20: 47. [...]

  • Tiket-tiket Prangko Rolling Stones Maca liyane>

    Tiket-tiket Prangko Rolling Stones

    Pengalaman kinerja ora iso lali. Luwih saka 50.000 wong nyengkuyung para penyelenggara ing konser Rilis Rolling Stones ing Prague. Konser Rolling Stones ana ing Bandar Udara Letňany ora ngalang-alangi apa-apa. Sawetara pamilik tiket, nanging, sambat yen gelang RFID sing dibutuhake kanggo ngetik kampus ora digaruk dening pos. Wong sing duwe karcis sing valid nanging ora oleh gelang, mesthine, [...]

  • Roudnice in Krkonoše spring 2018 Maca liyane>

    Roudnice in Krkonoše spring 2018

    Shortening Februari saka Roudnice ing Pagunungan Giant. Roudnice minangka desa, minangka bagian saka desa Jestřabí ing Krkonoše ing distrik Semily. Babagan 2 km kidulé Jestřabí ing Pagunungan Krkonoše. Ana alamat 80 sing didaftar. Pedunung 47 manggon ing kene kanthi permanen. Roudnice dumunung ing wilayah cadastral Roudnice ing Pagunungan Krkonoše kanthi wilayah 2,19 km2. Roudnice dumunung ing mburi [...]

  • Pagunungan Giant 2018 Maca liyane>

    Pagunungan Giant 2018

    Rentang gunung sing luwih akeh, kalebu Krkonoše saiki, diterangake ing jaman kuna minangka Sudetenland, sing uga asal saka basa Celtic (sing paling umum diterjemahake minangka Pagunungan Bohemia) utawa asal Balkan (diterjemahake minangka Kozí hory). Klaudios Ptolemaios (umpamane, 85-165) wis nggunakake Sudetayle (saka Pagunungan Ore) lan Askiburgion (utamané Pagunungan Jeseníky, cedhak kutha Askiburg, [...]

  • Újezd ​​pod Troskami Maca liyane>

    Újezd ​​pod Troskami

    Újezd ​​pod Troskami dumunung ing sisih lor-kulon distrik Jicin, jejer menyang distrik Semily, ing dalan I / 35. Desa kasebut dumunung ing sangisore Bèntèng Trosky sing misuwur, sing dumunung ing pinggir pesisir lan minangka landmark cedhak Bohemia Paradise, sing misuwur ing turis. Gereja kuwi sawijining bangunan khas kanggo desa kasebut. Yohanes Pembaptis saka 1874. Laporan tertulis pisanan ing [...]

  • Spring ing Pagunungan Giant, Rokytnice nad Jizerou, Buřany, Františkov Maca liyane>

    Spring ing Pagunungan Giant, Rokytnice nad Jizerou, Buřany, Františkov

    Pagunungan Giants (Jerman Riesengebirge, Polandia Karkonosze) yaiku gunggung geomorfologi lan gunung paling dhuwur ing Ceko lan Tanah Tinggi. Kutha iki dumunung ing Bohemia lor-wétan (sisih kulon dumunung ing tlatah Liberec, ing sisih wétan Královéhradecký) lan ing sisih kidul wétan Silesia. Gunung paling dhuwur ing Pagunungan Giant yaiku Sněžka (1603 m). Miturut gosip, Pagunungan Krkonoše njaga semangat Krakonos mitos. Iki minangka salah sawijining gunung paling populer ing Republik Ceko. [...]

  • Jablonec nad Jizerou Maca liyane>

    Jablonec nad Jizerou

    Kutha Jablonec nad Jizerou dumunung ing distrik Semily ing wilayah Liberec. Iku urip watara 1 700. Wiwit Jablonec nad Nisou (sadurungé disebut Jablonec nad Jizerou), jeneng Jablonec utawa Jablonec uga dipigunakaké. Jeneng Jablonec nad Jizerou digunakake dening kotamadya iki wiwit 1916. 1492 wis ing [...]

  • Rokytnice nad Jizerou saka dhuwur foto Maca liyane>

    Rokytnice nad Jizerou saka dhuwur foto

    Rokytnice nad Jizerou (Landhotel ing Jerman) iku sawijining kutha lan Resor gunung ing gunung kulon. Dumunung ing wilayah Liberec, distrik Semily, ing lembah Huťský stream elongated antarane gunung massifs Guard (782 m) Sétan kang Mountain (1022 m) lan Lysa hora (1344 m) lan bebarengan ing kiwa (wétan) pinggiran kali Jizera. Iku urip watara 2 700. [...]

  • Krkonoše saka dhuwur foto Maca liyane>

    Krkonoše saka dhuwur foto

    Luwih akeh kabèh gunung kalebu Buta wis saiki ing jaman diterangake minangka Sudetenland, kang mbokmenawa jeneng asal Celtic (paling umum minangka Celeng gunung) utawa asal Balkan (minangka Kambing Mountain). Ptolemy (bab 85-165) digunakake kanggo dina Sudetenland jeneng Sudetayle (ing Ore Gunung) lan Askiburgion (utamané Gunung, cedhak kutha Askiburgium vandalisme, mbok menawa [...]

  • Lookout tower near Vysoká nad Jizerou pine Maca liyane>

    Lookout tower near Vysoká nad Jizerou pine

    Ing jaga pine dhuwur ndhuwur Jizerou 21.01.2018 arang-arang afternoon iki ..... Wisata menara, resembling menara njaga karo gallery kayu, dibangun ing taun 2008 kanggo 2009 ing kagungan, Mr. Francis Hubař. Menara jaga stands ing situs kanthi views ekstensif kanggo desa Roprachtice Semilsko lan ing panggonan sapisan ngadeg ing triangulasi menara. Ing [...]

  • Roudnice ing Pagunungan Giant, Křižlice, Jestřabí, Rezek Maca liyane>

    Roudnice ing Pagunungan Giant, Křižlice, Jestřabí, Rezek

    Montage nembak saka Roudnice ing buta Křížlice, Hawks lan sakcedhake. Gunung buta (Riesengebirge ing Jerman, Polandia Karkonosze) sing unit geomorphological lan gunung paling dhuwur ing Ceko lan dhuwur Ceko. Kutha iki dumunung ing sisih lor-Bohemia (sisih kulon dumunung ing tlatah Liberec wetan Hradec Králové) lan kidul Polandia Silesia. Puncak sing paling dhuwur Sněžka buta (1603 m). Miturut gosip njaga Buta roh legendaris Krakonoš. Iki minangka salah sawijining gunung paling populer ing Republik Ceko. Komplek gunung luwih akeh panutup dina Buta wis diterangake ing kuna [...]

Bali menyang Top