Sunset & Phantom 4

0

Gambar download gratis kanggo nggunakake gratis.

Apa aku nulungi kowe? Nyumbang kanggo kopi.

Download gambar

Reruntuhan Kastil Trosky dumunung ing sisih ndhuwur gunung jeneng sing padha (488 m above sea level), ing desa Troskovice ing distrik Semily Liberecký Region. Iki diduweni dening negara (diwènèhaké déning Institut Monumen Nasional) lan bisa diakses masarakat.

Lebu minangka simbol saka Bohemian Paradise lan salah sijine kastil sing paling kerep dibukak ing Republik Ceko. Ing sisih ndhuwur gunung ana tlatah sing dilindhungi saka tugu alam Trosky. Sisih ndhuwur iku titik paling dhuwur saka Vyskeřská Highlands. Titik paling dhuwur saka kastil (Virgin Tower) yaiku 514 meter. Ing 1928, Trosky dadi properti saka Klub Pelancong Ceko.

Ing 2000 kraton iki dibangun ing menara Panna prospek ing mburi undhak-undhakan durung rampung lawas lan undhak-undhakan akses lan ndeleng platform mentas dibangun ing menara Baba sing ngidini tampilan panorama kabeh sakcedhake lan tampilan menarik saka menara kaloro Panna.

Sawisé tilar Čeňka saka Vartenberk, pangadeg kastil, kastil Raja Wenceslas IV ambruk. 1398 menangaké kraton lan kabeh estate saka Raja Ota saka Berg, lan sawisé Déwa warisan minangka putra saka jeneng sing padha, Ota Jr. Panjenenganipun, kados tiyang Katolik ingkang saleh, kejiret dening pasukan Hussite ingkang ngepung 1424 Trout. Nanging, bèntèng ora kasil. Ing 1455 bin Otto Berg, Jan, didol Trosky kabèh Gusti Manor saka tetanggan kraton Estate lan balung, kang ana Jan Zajic saka Hazmburk. Nanging, kanggo lebu kasebut, tegese makna pungkasane urip.

Ing 1469, pasukan ditumpes dening Angkatan Darat. Bèntèng iki dadi pusat pamaréntahan ékonomi lan kaping pirang-pirang ngubah pemiliké. Malah ing Perang Puluh Telung Taun, istana kasebut, sanajan ditinggal lan ditinggal. Sumber-sumber kasebut bisu minangka cara kastil nggoleki asal-usule kasebut. Ora ana gambar utawa ukiran slamet, kabeh bahan arsip diobong. Dikenal saka sumber sing mung gambar sejati saka Trokes sing ditangkap dening Swedes ing Perang Telung puluh taun ing Hrubá Skála Chateau lan dijupuk ing Swedia. Ing 1821, Valdštejnové Trosky sade kanggo Jan Lex saka Aehrental. Putranipun, Alois, miwiti mbangun tangga spiral ing 1841 kanggé ngowahi puncak Virgin kanggé ngasilaken prospek. Nanging ing 1843, omah kasebut tilar donya, ninggalake bangunan sing durung rampung.

Ing 1928, Trosky dadi properti saka Klub Pelancong Ceko. Ing 2000 kraton iki dibangun ing menara Panna prospek ing mburi tangga durung rampung lawas saka jaman aehrentalské lan undhak-undhakan akses lan ndeleng platform mentas dibangun ing menara Baba sing ngidini tampilan panorama kabeh sakcedhake lan tampilan menarik saka menara kaloro Panna. Bèntèng saiki dadi properti negara lan dikelola déning Institut Monumen Nasional ing Prague - sawijining Panggonan Teknis Wilayah ing Liberec.

nuduhake
Mangga ngenteni ...

nulis komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Informasi sing wajib dicenthang *