Benteng gedhé gedhé Stachelberg ing Bohemia

Foto download gratis ing resolusi ngisor lan tandha banyu gratis.

Sampeyan uga bisa nemokake foto ing Peta Google.

Download

Bèntèng artileri Stachelberg (uga dipigunakaké jroning jeneng Ceko Ježová hora) dibangun ing taun 1937 lan 1938 minangka bagéan saka benteng Cékoustralia permanen. Dumunung ing ujung wétan Pagunungan Giant (632 Hřebínek) ing saubenge Hutan Rýchory ing ndhuwur Babí antara Trutnov lan Žacléř. Tugas iki kanggo nglindhungi Libavské Saddle, gerbang tanah antarane pucuk Pegunungan Buta lan Pegunungan Crow, sing dipigunakaké sadurungé déning tentara kanggo invasi ing Republik Ceko lan uga sabanjuré. nalika numpak sepedha kanggo Silesia. Bèntèng ora rampung ing konstruksi lan saiki minangka métro-sajarah museum.

Sawijining survey babagan terrain ing situs kasebut sadurunge proyeksi lan konstruksi pungkasan ditindakake ing Februari 1935. Telung variasi dianggep: Baba (673m), Vrchy (716m) lan Stachelberg / 632, sing pungkasane dipilih.

Nalika milih situs, posisi sing paling nguntungake saben benteng beton ditaksir lan studi alternatif kanggo karakter militer dikembangake. Stachelberg dadi objek strategis kaping pindho ing pertahanan Odergunung lan dirancang minangka kubu kuat artileri Cekoslovakia paling gedhé.

Bèntèng iki dirancang minangka kabin log 11 sing sambungaké karo koridor lemah lan dilengkapi karo dek observasi artileri kapisah.

Infantry log kabin karo 71, S 72, S 73, lan S 74 wis disetel ing sumbu garis pertahanan minangka kelompok pertahanan ngarep kanggo benteng lodge liyane. Ing sisih lor sisih kiwa, jalur kasebut diwenehake karo kabin log infanteri 81a, S 81b lan S 82, lan ing sisih tengen sisih tengen karo kabin log infanteri 69 lan S 70. Kanggo menara artileri ing 75 lan S 76 kabin log, elevasi ing sisih tengen lan sayap benteng dipilih. Ing sisih kiwa (Southwest), rong kabin log artileri 77 / S 78 lan rong cat mortir 79 / S 80 sing dirancang. Kabin pungkasan, yaiku bagean saka benteng ing jero lemah, yaiku bangunan lawang S 80a.

Bagéyan saka bèntèng iki dadi kabin karo 76a - titik pengamatan artileri terisolasi ing 674m - Baba kanggo observasi medan perang lan kontrol geni. Amarga titik observasi ana ing njaba tengah benteng lan ing jarak sing luwih gedhe saka kabin log terdekat S 71 lan S 76, ora disambungake menyang lemah amarga biaya dhuwur nyopir koridor sing nyambungake.

Wiwit Januari 1938 resmi diwiwiti nganggo jeneng Ježová hora, nanging obyek kasebut dikenal kanthi jeneng Stachelberg, sing uga jeneng resmi museum, utawa jeneng Babí sing dipigunakaké sacara lokal.

Konstruksi benteng kasebut diwiwiti ing musim gugur dening 1937 dening Ing. Zdenko Kruliš lan Konstruktiva, minangka - Prague. Bangunan iki bakal rampung ing mangsa gugur 1939. Buruh 1 500 makarya kanthi terus ing tigang shift ing benteng. Ing taun sabanjuré konstruksi, kabèh koridor, papan, gudang, lan panggonan kanggo instalasi listrik lan fasilitas teknis liya wis diremuk, nanging mung sawetara bagéan sing dikubengi lemah (kira-kira 10% total). Kabeh materi sing digali digunakake kanggo landscaping ing lumahing bèntèng kanggo nata roughness, puing lan depresi. Mangkono, lumahing bèntèng bakal dadi wilayah sing bisa dibukak kanthi gampang sing ora bakal ngidini panyerang kanggo ndhelik.

Sawisé rampung, bèntèng iki kudu bersenjata kanthi total sepuluh 100mm howitzers vz. 38 karo jarak 12 lan geni nganti 20 babak / menit, wolung 4,7cm antitank meriam vz. 36 karo 6 km jarak lan 35 diperlokaké laju / rpm; Saliyane, ana pirang-pirang senjata api ringan lan ringan kanggo mempertahankan sekeliling sing paling cedhak saka permukaan benteng.

Kru wong 778 (perwira 46, sergeants 15, wong 717) wis ngrancang kanggo benteng; bebarengan karo wong-wong mau, sawetara wong 240 bakal dikubur ing jero lemah - rong perusahaan infantri - perang ing lumahing bètèng. Bèntèng kudu nglawan mungsuh nganti rong sasi sawisé dikepung lan kepolisian permanen; Saham amunisi, pangan, bahan bakar, lan peralatan liyane wis dihitung nganti suwe.

Kabeh konstruksi ing beteng ora mandheg ing 23. September 1938, nalika gerakan umum pasukan militer ing Czechoslovakia diumumake. Bèntèng, senadyan ora rampung, dikuwasani prajurit 17. Regimen Wates saka Trutnov, bersenjata lan siap kanggo pertahanan. Nanging, adoh saka manggoni tugas lan tuntutan saka rencana asli.

Garnisun benteng kasebut nyedhaki konflik bersenjata cilik karo anggota Sudjana Freikorps Jerman sing nulungi Liebau (saiki Lubawka ing Polandia) ing Cekoslowakia. Nanging, ora ana penyebaran pertempuran nyata saka obyek fortifikasi.

29. September 1938 ing München mlebu Persetujuan Munich, sing nuduhaké wilayah tapel wates Cekoslowakia, kalebu Trutnov, Reich Katelu Jerman. Kabeh senjata, perlengkapan lan peralatan, mesin lan bahan bangunan dijupuk saka benteng. Kabeh sing ora bisa diundur wis musnah. Nalika mbenerake lemah, para insinyur nglakokake sawetara blasts, kang padha hanyut liwat adits kanggo sistem lumahing lan saluran saka bèntèng. Thanks kanggo sumber-sumber lemah sing sugih, jero lemah diisi banyu ing sawetara dina, nyegah akses menyang interior benteng nganti 2000.

Anggota 8 minangka sing pisanan nglebokake wilayah Cekoslovakia. resimen III. Divisi Infanteri Wehrmacht, benteng khusus 9. Perusahaan resimen iki. Sanajan bèntèng kasebut durung rampung, banjir direndhem lan ana sawetara padésan lan désa ing sacedhaké, Jerman ora kasengsem ing tes senjata, unit latihan utawa nganggo piranti kasebut. Dadi dheweke ditinggal ing saindhenging perang. Ing taun 1945, bangunan ing wilayah benteng siap kanggo mbela diri nglawan Tentara Merah sing maju, nanging ora ana perang.

Sawetara taun sawisé perang, penggunaan militer isih dipikir, saka 50. Nanging, gagasan iki ditinggal taun-taun, kaya benteng Stachelberg. Objek TS 73 mung rampung ing 80. taun minangka fasilitas panyimpenan kimia (aredine), sing dievakuasi saka bangunan ing 1990.

Wiwit 1993, museum fortifikasi ing Czechoslovakia sing terus berkembang wis ana ing benteng. Ekspansi pungkasan pameran dumadi ing musim semi 2010, nalika kabeh barak ing ngisor lemah dibukak. Panorama ruang bawah tanah ditemtokake nganti jam 1.

Museum iki dioperasikake dening koperasi Fortis sing adhedhasar Trutnov. Wiwit 2005, asosiasi sipil Stachelberg (wiwit 2015 ganti jeneng dadi Stachelberg, zs), organisasi penerus Fortis, wis ngrebut manajemen benteng. Kanggo kabeh anggota saka asosiasi ana semangat lan kapentingan ing sajarah benteng ing Czechoslovakia. Bèntèng iki dibalèkaké manèh karo kahanan sing asli ing wektu bébas lan tanpa bayaran, museum ora nduwèni staf bayaran lan kabeh karya rekonstruksi diwenehake meh kabeh saka ragad mlebu.

Bangunan TS 73, ing ngendi bagéan utama pameran dumunung, saiki wis direkonstruksi lan saiki dadi siji-sijine pintu masuk ing komplek bawah tanah (minimal 1 × per jam miturut informasi saiki ing kantor box museum). Objek liya sing bisa diakses minangka objek vz.37 sing entheng, sing bersenjata lan dilebokake ing negara 1938. Ing lumahing lan sakupenging bèntèng, pengunjung bakal dipandu karo dalan pendidikan sing nyambungake Stachelberg karo TS 63 ing infantri infantri kapisah ing Libč.

Ngakses dalan


Kanthi bis saka Trutnov utawa Zacler (jalur 401), mudhun ing benteng Babi. Saka titik ing jejere jejeg sing ditandani babagan 300 m.

Kanthi mobil utawa sepedha motor ing pinggir dalan. 300 saka Trutnov nganti Žacléř, parkir ing titik bis ing sadhuwure desa Babí (saka Trutnov 10 km, saka Žacléř 5 km).

Tindakake rute wisata abang (Way of the Čapek brothers) saka Trutnov liwat Castle Hill. Utawa saka sisih liya Pomezni tunik liwat Albeřice lan Rychory. Dina iki uga bisa kanggo benteng ing jejak alam saka Libč saka blokir infanteri TS 63. Jalur iki ditandhani lan lumaku liwat medan menengah sing sithik, kanthi 8 dibangun kabin log infantry lan siji papan dhasar kalebu Benteng Stachelberg sing dibangun. Kanggo saben bangunan ana panel informasi sing dituduhake kanggo masalah Cs. benteng.

nuduhake
Mangga ngenteni ...

nulis komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Informasi sing wajib dicenthang *