Wilayah ski ing Cinderella

Gambar download gratis kanggo nggunakake gratis.

Apa aku nulungi kowe? Nyumbang kanggo kopi.

Download gambar

Ana K6 - K13 - K27 - K43 - K70 ski jumpers karo operasi taun-babak. Kreteg ditutupi karo pacu plastik lan keramik. Kajaba iku, ana jalur lintas negara sing standar - 2,3 lan 4 km lan rong lift ski - tengen ing wilayah lan ing Tábor (kira-kira 2km saka Lomnice, dawa lift ski iki kira-kira 300m).

Ski jump Lomnice nad Popelkou

Galeri galeri dumunung ing dhuwur meter 28, pinggiran dering ndhuwur iku 45 meter lan mbokmenawa o nonton menara karo galeri paling gedhé ing Republik Ceko.

nuduhake
Mangga ngenteni ...

nulis komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Informasi sing wajib dicenthang *