Ručičky Krkonoše

Foto download gratis ing resolusi ngisor lan tandha banyu gratis.

Sampeyan uga bisa nemokake foto ing Peta Google.

Download

Jeneng Ručičky nyolong pinunjul ing ngisor iki Krkonošenyebrang. Jalur mendaki tumuju ing limang arah, mula jenenge Ručičky - lima dalan minangka lima driji. Ručičky crossroad dumunung ing caket Rokytnice mung sawetara atus meter saka stasiun mobil kabel ndhuwur menyang Horní Domky. Ndhuwur saka persimpangan minangka patung kayu Krakonoš sing apik banget, sing nulungi gunung-gunung.

Jalur dalan penting ing Rokytnice nad Jizerou kira-kira 300m saka stasiun terminal kursi roda Horní Domky. Saka ing kono, dalan bakal nggawa sampeyan menyang Vosecká bouda, Rýžoviště lan Harrachov, Studenov, Dvoračky lan Spring Elbe. Ana kios kanthi panganan cepet ing sasi mangsa panas lan musim panas. Perhatian sampeyan mesthi bakal tertarik karo patung kayu Krakonoš sing ayu lan papan perlindungan.

nuduhake
Mangga ngenteni ...

nulis komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Informasi sing wajib dicenthang *