1

Cara Gawe Saluran YouTube! Iki minangka tutorial babagan cara nggawe saluran youtube kanggo pamula. Ning kene video, aku bakal nuntun sampeyan liwat proses nggawe akun lan malah nuduhake sampeyan carane ngunggah lan video bebarengan karo saluran seni. Yen sampeyan nemokake iki video migunani, monggo ninggalake jempol lan yen sampeyan duwe pitakonan, aja wani takon!

nuduhake
Pitakonan ditakokake