Giant, buta Gunung, Ceko Paradise

Olimpiade Musim Dingin

  • ZOH 2018, Ester Ledecká duweni emas kaloro

    Ester Ledecká minangka juara Olimpiade kaping pindho. Sawise emas ing super-G dheweke uga menang slalom raksasa ing snowboard. Ing final, dheweke ngalahake Jerman Jörg. Setunggal minggu sawise kamenangan sensasional super-G, Ester Ledecká sepisan maneh ing ngarep kaca media. Medali emas sing menang ing ski lan papan salju yaiku tonggak sejarah lan kinerja sing luar biasa sing nduweni Ceko ing antarane [...]

  • Ester Ledecká duwé emas ZOH 2018

    Miraculously, sensationally, luar biasa. Iki minangka kamenangan Olympic Ester Ledecká ing balapan super slalom. Peserta ceko teka ing Korea kanggo nglawan emas ing Snowboard, nanging dheweke wis kesengsem karo ski. Sabanjure kaping pindho dheweke ngalahake Anna Veith saka Austria lan menang emas. Pyongyang, ZOH 2018 Ing Ljubljana, Ledecká nulis ing sajarah minangka [...]

  • Olimpiade Musim Dingin 2018 Pyongyang ing Korea Selatan Maca liyane>

    Olimpiade Musim Dingin 2018 Pyongyang ing Korea Selatan

    Olimpiade Musim Dingin 2018, resmi XXIII. Olimpiade Musim Dingin (Korea 평창 동계 올림픽) bakal dianakake ing Pyongyang, Korea Selatan. Upacara pembukaan bakal digelar Jumat, 9. Februari 2018, penundaan bakal njupuk Panggonan 25. Februari 2018. Korea Selatan bakal dadi tuan rumah Olimpiade kanggo kaloro kaloro. Olimpiade pisanan ing negara iki dumunung ing 1988 ing ibukota Seoul. Kutha Pyongyang dadi kutha nomer telu utawa kaping papat ing Asia sing dadi tuan omah Olimpiade Musim Dingin. Kutha sing kapisan yaiku Sapporo ing Jepang ing 1972 lan sing kapindho yaiku Nagano uga ing Jepang ing 1998. Sochi, [...]

Bali menyang Top