Giant, buta Gunung, Ceko Paradise

Kacerdhasan gawéyan

  • Kacerdhasan gawéyan

    Artificial Intelligence (AI Artificial intelligence Inggris AI) iku cabang saka ilmu dealing karo nitahaken saka mesin nuduhake pratandha saka prilaku cerdas. Definisi "prilaku cerdas" isih ing diskusi, minangka standar migunakake alesan manungsa cerdas. Kanthi konsep iki pisanan teka John McCarthy ing 1955. riset Artificial intelligence punika Highly technical lan specialized, malih, dipérang [...]

Bali menyang Top