Giant, buta Gunung, Ceko Paradise

PC lan internet

  • Intel Meltdown lan Specter & Intel Processors

    Meltdown minangka kerentanan hardware sing ndadékaké mikroprosesor Intel x86, pemroses IBM POWER, lan sawetara mikrokomputer berbasis ARM. Ngaktifake proses sing ora sah kanggo maca kabeh memori, sanajan ora diijini. Meltdown nyebabake macem-macem sistem. Ing wektu nerbitake nemokake iki, kabeh piranti sing nggunakake mung versi patch paling anyar yakuwi iOS, Linux, macOS, utawa Windows. Ing [...]

Bali menyang Top