Kacerdhasan gawéyan

Artificial Intelligence (Artificial Intelligence, AI) yaiku ilmu komputer khusus kanggo nggawe mesin sing nuduhake prilaku cerdas. Dhéfinisi "prilaku cerdas" isih dadi topik diskusi, paling kerep dadi standar

Read More
Ninggalake komentar