Přivýšina

Gambar download gratis kanggo nggunakake gratis.

Apa aku nulungi kowe? Nyumbang kanggo kopi.

Download gambar

Přivýšina (464 m asl) kuwi sawijining gunung ing distrik Jičín ing Hradec Králové Region, ing Bohemian Paradise PLA. Dumunung kira-kira 4 km barat laut Jičín. Gunung kasebut dumunung ing area kadastasis saka bagean lokal Prachov lan désa Holín. Iki minangka titik paling dhuwur saka Bukit Prachov.


Přivýšina - View of Václav Čtvrtek

Ing pucuk Přivýšina ana wana Václav Čtvrtek, sing ana ing sisih kidul, menyang Veliš, Zebín, Jičín lan Basin Jičín. Ing sisih wétan, gunung Brada lan ing sisih kulon Prachov.


Přivýšina - View of Václav Čtvrtek

Ing sisih kulon ing sadhuwuring pelana cedhak Prachov, Přivýšina disambungake menyang bukit datar Svinčice (451 m asl) lan Prachovské skály, ing sisih wétan iku langsung ana ing pucuk gunung Brada (439 m asl). Unsur iki dibentuk dening Přivýšinský hřbet (uga dikenal minangka Powovsky Ridge), sing kaya Přivýšina dhewe, mbentang ing kulon-wetan.


Přivýšina - View of Václav Čtvrtek

Gunung kasebut dumunung ing pedalaman Jičínská pahorkatina, ngisor Pedunung Turnovská, dataran tinggi Vyskeřská vrchovina, pucuk Prachovská lan pucuk Přivýšinský hřbet.


Přivýšina - View of Václav Čtvrtek

Akses:


Přivýšina - View of Václav Čtvrtek

Muter ing jejak wisata biru Jičín - Brada - Prachov, tindakake jejak kuning saka Jinolické rybníky saka sisih lor utawa saka Holín saka kidul. Loro-lorone merek ketemu ing rong sisi gunung ing persimpangan alas ing sikil Přivýšina, lan nyambungake tandha wisata ijo-ijo kanthi tandha segitiga sing mimpin ing ndhuwur Přivýšina. Kanthi mobil sampeyan bisa njupuk saka dalan Jičín - Turnov menyang Brada desa, saka ngendi sampeyan bisa mlaku babagan meter 700 menyang ndhuwur.


Přivýšina - View of Václav Čtvrtek
nuduhake
Mangga ngenteni ...

nulis komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Informasi sing wajib dicenthang *